MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#62258 Re: Re: kdo si má kontrolovat slovnik, je prezident

2015-10-23 11:01

#62254: - Re: kdo si má kontrolovat slovnik, je prezident 

 Ty jsi skopčák, nebo ukronacista?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#62262 Re: Re: Re: kdo si má kontrolovat slovnik, je prezident

2015-10-23 11:11:33

#62258: - Re: Re: kdo si má kontrolovat slovnik, je prezident 

 Není nic německého, ukrajinského či nacistického na kritice slovníku Miloše Zemana.  Z hlediska Ústavy, která definuje, jak občané mají jednat, je dokonce povinností občana slovník Miloše Zemena kritizovat.  To, že Miloš Zeman v ústavní pozici není nikomu odpověden ze svého jednání neznamená, že může jednat hanebně, neboť v takovém případě se on doouští porušování Ústavy, neboť právě na jeho jednání se vztahuje celá ústava a všechny zákony země 24 hodin denně a to proto, že každé jeho jednání je "výkon státní moci" a ten lze uplatňovat jen a pouze polde zákona, jak definuje Ústava. 

Na slibu prezidenta republiky není ani náhodou nic symbolického - slibuje, že bude jednat ve prospěch všech občanů této země a to lze v klidu dodržet, jednáním v souladu s celou Ústavou i ostatními zákony této země a to v celém rozsahu. 

Jednat tak, že přinutím řádně zvolenou a ustavenou Sněmovnu k rozpuštění a dokonce to komentovat slovy, že je to "dárek voličům", je bohužel neústavní jednání a tedy v případě ustvní pozice prezident se jedná o velezradu. 

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-23 11:14:55