Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Olin

#4748 Re: aRe:

2015-10-19 18:25

#4718: - aRe:  

 To nebylo nic paušálně proti Pražákům (a jestli to tak vyznělo, budiž mi prominuto), jen jsem chtěl napsat, že někteří jsou schopni objetovat všechno a jiní umí jen kafrat, ale když přijde na věc – nepohnou ti sráči ani malíčkem. Ta stejná situace je po celé republice. Když je demonstrace v Brně, znám lidi co dojíždí 60 km z Hodonína, nebo dokonce z České Třebové a ti co to mají kilák dva radši sedí zaprdlí doma nebo jedou na nákupy nebo kam k čertu. Ještě jsem chápal, když bylo léto, pařák, že radší jeli k vodě než se pařit v rozhicovaném městě v davu upocených demonstrantů, co je ale v tomhle počasí doprdele přednější než blaho národa? Stejn ě tak když jsem sbíral podpisy na petice, ty absurdní výmluvy proč ne mě už vytáčely a někdy jsem měl chuť jim natáhnout, i když to byli známí, kámoši, rodina. Prostě tahle švejkovská nátura mě vytáčí.

Jestli jste dorazila i přes očividnou zdravotní indispozici, tak to všechna čest, jen víc takových nezmarů jako vy, pak ale nepatříte do té mnou atakované skupiny a není důvod se čertit. S úctou Olin

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4749 Re: Re: aRe:

2015-10-19 18:36:29

#4748: Olin - Re: aRe:  

 Mily Oline, vse napraveno - ja zase vysoce ocenuju, ze jste do do nasi maticky prijel. Kdyby bylo vic takovych, jako Vy, bylo by nam lip :-) A jeste jednou opakuji, ze ve vsem ostatnim jsem s Vami naprosto souhlasila. Mejte se fajn a nekdy na videnou na demo!