Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4479 Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

2015-10-11 05:48

Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

V evropské uprchlické krizi se ztrácejí jiná témata, která rovněž souvisí se zotročením Evropy a jedním z nich je Transatlantická dohoda TTIP, která má být podepsána do konce roku. Bylo udivující (?) , že volání po urychlení podpisu bylo hlavním tématem projevu kancléřky Merkelové na VS OSN koncem srpna – jinak řečeno, kancléřka Merkelová ani pod nezvladatelným náporem uprchlíků neztrácí ze zřetele splnění všech globalizačních cílů, ke kterým se zavázala.

Merkelová volá po urychleném přijetí dohody TTIP

„Naším cílem je dosáhnout obrys dohody do konce roku, pokud je to možné,“ řekla i na shromáždění organizovaném její Křesťanskodemokratickou stranou.

„Musíme urychlit naše jednání. Jsem přesvědčena, že možnosti převažují nad riziky,“ uvedla Merkelová na adresu kritiků dohody s tím, že dohoda by neměla oslabit ochranu pracovníků nebo oslabit normy pro potraviny. Uvítala nedávný návrh obchodního šéfa Evropské unie na nový evropský soudní systém pro řešení obchodních sporů, návrh, jehož cílem je odblokování jednání s Washingtonem. Podle ní je dohoda řešením, jak čelit čínské hospodářské síle. (zdroj)

Největší demonstrace v historii Německa

Německo je v poslední době samá demonstrace a zdá se, že Německo prozřelo nejen v otázce přistěhovalecké politiky, ale Německo si začalo uvědomovat i další evropskou hrozbu, kterou je Transatlantická dohoda. A v čase, kdy má být podepsána dohoda TPP (což je totéž, jen zde jde o americké zotročení jiných zemí viz níže), proběhla v Berlíně největší demonstrace v historii Německa – zúčastnit se mělo 250.000 lidí.

VICE-Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

CO NÁM ZAS V TV H..... NAUKAZOU!!!ŽE BYLA DEMONSTRACE PROTI TTIP V NĚMECKU!!!K... TV. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4482 Re: Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

2015-10-11 06:14:25