Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4399

2015-10-09 10:35

Současná doba je řízenou cestou do chaosu. Všichni víme, že je něco špatně, neplatí zdravý rozum, ve školách učí děti hovadiny implantované z USA ( Ó jak se pan Havel v nich spletl ). V USA je více než 80 milionů lidí v různých sektách, průměrný Američan si myslí, že samotným BOHEM jsou USA, existuje tam veliká skupina normálních lidí, ale ubývá jejich počet "DEBILIZACÍ" společnosti. Jejich školství nevychová ani náhodou stejně vzdělanou osobu jako vychovávalo naše školství. Stát o to nestojí, chce hloupé lidi, kterýma může manipulovat. USA je stát, který špehuje lidi na každém kroku, věřte, že se lidi budou v USA zachvíli čipovat a jelikož je jejich ekonomika dávno v prdeli, tak se snaží implantovat svou demokracii do celého světa a následky vidíme...

 

Nás mystifikují média a hlavně musejí všichni normálně uvažující lidé mluvit, mluvit, mluvit. Kdekoli a kdykoli s kýmkoli. Máme své děti, vnuky, blízké a tímto vývojem světa bude brzo NIC. Neplatí demokracie, svoboda, média nám říkají, co si máme myslet a pár psychopatů, kolaborantů a pravdoláskařů ( kteří jsou zpravidla neschopni si vydělat peníze běžným způsobem a jsou napojeni na různé neziskovky ) nás vede do pekla.

Kdo se za sebe neumí postavit, tak si žít v demokracii nezaslouží!

 

Odpovědi

David

#4402 Re:

2015-10-09 12:07:43

#4399: -  

 CO PÍŠETE JE PRAVDIVÉ. MALÁ NEPŘESNOST - HLAVY SE DĚTEM VYMÝVAJÍ UŽ OD ŠKOLEK (ZNÁMÁ AFÉRA S DĚTSKÝM TV POŘADEM).

NEMLUVĚ O ISLÁMSKÉM RIZIKU - ČESKÝ NÁROD BEZHLAVÝ ,  MUSÍ SI KAŽDÝ UVĚDOMIT RIZIKO EKONOMICKÉ, KDO BUDE MILIONY IMIGRANTŮ ŽIVIT ?????????       VLÁDA, CO JE ZVE?  V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !!!

ALE MY SAMI, NIKDO JINÝ !!!!!!!!

A MY, CO ZATÍM MLČÍME,  SE MUSÍME VE VLASTNÍM ZÁJMU ZAPOJIT DO VEŘEJNÝCH PROTESTŮ A UKÁZAT, ŽE NÁM NENÍ NAŠE BUDOUCNOST LHOSTEJNÁ !!!!