Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4376

2015-10-08 19:00

Děti na prodej! Děsivá chapadla chobotnice Norských fondů v ČR drží pod krkem už i vládu. Strach z Norů, ustrašený Sobotka a ukradení bratři Michalákovi. Čím přispěje Česko do norského genofondu?

Janteloven je norskou verzí výchovy socialistické mládeže v ČSSR

Rodiny tak měly na děti v komunismu jen minimální vliv, protože děti trávili většinu času ve skupinách vrstevníků, které řídil stát. Díky tomu se KSČ podařilo po II. sv. válce přeměnit populaci Československa za 40 let (během pouhých 2 generací) ze země věřících na zemi veskrze ateistickou. Nicméně i zmíněná komunistická výchova měla své hranice, režim nezasahoval do fungování rodin, takže i děti v ČSSR měly tzv. dvojitou výchovu, kdy z domova věděly, že nesmí ve škole nic říkat, že o některých politických věcech se nemluví apod.

Norská koncepce „janteloven“ je ale v mnoha ohledech daleko nebezpečnější a ve svém násilném pojetí se podobá nacistické koncepci projektu Lebensborn, ale také Hitler Jugend. Děti jsou v Norsku od útlého věku organizovány státem a jejich výchova má za cíl zvýšení populace Norska. Země je v kritické situaci, kdy trpí akutním nedostatkem kvalitního genofondu. Norsko bylo ještě v polovině 60. let minulého století jednou z nejchudších zemí tzv. západního bloku v Evropě. Emigrace Norů do západní Evropy dosáhla více než 5.5 milionu Norů, především těch vzdělaných, lékařů, právníků a mladých lidí.

To mělo za následek zestárnutí norské populace a především ohrožení přežití národa jako takového. Norsko se až do objevu obrovských ložisek ropy a plynu koncem 60. let minulého století živilo především lovem a exportem ryb, včetně velryb, rybích tuků, zpracováním dřeva a výrobou textilu. Na jednotlivých farmách byly rozvětvené rodiny, které kvůli izolaci s okolím a nízké populaci velmi často trpěly polo-incestními vztahy na úrovni sestřenic a bratranců, což z genetického hlediska není přirozené a ačkoliv problémy se nemusí projevit ihned, tak do budoucna je zaděláno na obrovský malér v dalších generacích rodové linie.

Norské fondy (EEA Grants) v ČR

18.5 mil. € na Životní prostředí a změna klimatu


7.0 mil. € na Zachycování a ukládání oxidu uhličitého (CCS)


9.8 mil. € na Fond pro neziskové organizace


4.3 mil. € na Ohrožené děti a mládež


1.2 mil. € na Místní a regionální iniciativy pro podporu sociálního začleňování


21.5 mil. € na Kulturní dědictví a současné umění


0.7 mil. € na Důstojnou práce a tripartitní dialog


12.5 mil. € na Spolupráci ve výzkumu


3.8 mil. € na Stipendia


1.8 mil. € na Budování kapacit a institucionální spolupráce


19.2 mil. € na Iniciativy v oblasti veřejného zdraví


3.5 mil. € na Rovnost žen a mužů a slaďování pracovního a soukromého života


3.5 mil. € na Domácí násilí a násilí založené na pohlaví


7.0 mil. € na Spolupráci v rámci Schengenu a boj proti přeshraniční trestné činnosti


5.0 mil. € na Budování kapacit v justici a nápravné služby

Jak tedy sami můžete vidět, Norské fondy (EEA Grants)  financují v ČR velké množství nejrůznějších programů českých neziskovek a organizací. Podporují projekty, které jsou nezbytné pro implementaci NWO v Evropě. Důraz je kladen především na podporu multikulturní integraci, školní inkluzi dětí z vyloučených sociálních skupin do tříd s dětmi z většinové společnosti. Nejlépe nás ale tomto přesvědčí tabulka udělených dotací z Norských fondů za poslední období.

Doslova šok! Norské fondy dotují i českou policii!

Z Norských bezedných fondů čerpá peníze na své projekty Ministerstvo Financí ČR , Ministerstvo zdravotnictví ČR , Ministerstvo kultury ČR , Ministerstvo vnitra ČR , Ministerstvo školství ČR  a dokonce i Policie ČR . Všechny tyto instituce mají nataženou ruku směrem k Norsku a jejich penězovodům. Takže, dámy a pánové, na co si tu kdo hraje? Jaképak silácké řeči o odvolávaní norské velvyslankyně z ČR za ukradené syny Michalákovy? Pan premiér Sobotka by neustál uzavření kohoutů Norských fondů, protože silová ministerstva by přišla o dotace, včetně Policie ČR. Vždyť za to by Sobotku zmlátili pendreky.

VICE-Děti na prodej! Děsivá chapadla chobotnice Norských fondů v ČR drží pod krkem už i vládu. Strach z Norů, ustrašený Sobotka a ukradení bratři Michalákovi. Čím přispěje Česko do norského genofondu?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4377 Re:

2015-10-08 19:17:19

#4376: -  

... sice to tu nepatří, ale mě zaujala ta kolonka "zachycování a ukládání CO2 oxidu uhličitého ! Takže za drahý peníz 7 miliónů EUro ... kontejnery a tanky na tisíce m3 tohoto plynu !? ... a kdyby takovej kontejner "prdnul" tak zahynou všichni okolo, protože CO2 ve vyšší koncentraci je smrtící, a to již po pár nadechnutích !!!

Jojo

#4381 Re:

2015-10-08 20:34:42

#4376: -  

 Nabídněte jim Sobotku a Zemana do genofondu - to je zničí....


Nepřihlášený uživatel

#4382 Re:

2015-10-08 20:56:58

#4376: -  

 Nebudeme si zde nic nalhávat. Dnes je nadevše jasné, že Norsko není žádná demokratická země, nýbrž totalitní stát, kde vládne mafie Barnevernet, sociální systém, který ideově vzešel z nacistického programu Lebensborn a to mluví samo za sebe. Zeman měl naprostou pravdu s kritikou Norska. Barnevernet je gigantická organizace s gigantickým rozpočtem, rozlezlá ve všech sociálních sférách a to, jak se chovají jim bohužel umožňují norské zákony, které ani zdaleka nemusí respektovat mezinárodní právo. Proto se všecky kauzy dětí, odebraných z často malicherných důvodů táhnou tak dlouho a často se ani nevyřeší. A pokud už na nátlak okolního světa ano, tak nějak do ztracena. Nevím o jediném případu, kdy by se Norsko za neprávem odebrané děti nějak omluvilo, natož tak vyplatilo nějaké kompenzace postiženým rodičům. Holt Norsko má zničený genofond díky benevolenci justice v některých otázkách - například incestní chování, pokud se o něm někdo vůbec dověděl, tam bylo často trestáno jenom směšnými pokutami. Tenhle genový deficit se pak snaží snížit neřízenou imigrací a odebíráním dětí cizinců. Co potom chceme od takové zdegenerované země. Norsko má nakročeno do takových sraček, že jednou budou ještě se slzami v očích v nostalgii vzpomínat na Breivika, ale to už bude zatraceně pozdě.