MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60270 Re: Re: Re:

2015-10-05 18:05

#60266: - Re: Re:  

 Nevidím to tak, že by Lidovci vykopli Kalouska. Lidovci jsou zvláštní strana, na jedné straně mají poměrně velkou členskou základnu, ale prakticky nefungující. Členové se o dění ve straně prakticky nezajímají. 

Z mého pohledu návrh Kalouska na vládu s podporou komunistů byl ve své podstatě jediný možný způsob, jak se zbavit předsednictví v této straně. Pokud by ani ani tento návrh strana nereagovala, tak by založil TOP 09 daleko dříve. První co potřeboval zbavit se předsednictví, aby pak vůbec mohl začít jednat o založení jiné strany. 

Ale myslet si logicky můžete libovolnou věc. 

Co se týče vlastního založení TOP 09 i panem Schwarzenbergem, vyjádřil se naprosto jasně. Pokud by existovala strana, za kterou by mělo smysl kandidovat, nezdržoval by se zakládáním strany své, což je bohužel velmi pracná záležitost. Tomuto vyjádření se dá věřit. Zkusil kandidovat za Zelené a ti se pak podivně rozhádali. Top je zatím konzistentní. Schwarzenberg přispěl kulturou i směrováním. 

Např. "kultura" v ODS je taková, že jsou "povoleny" libovolné sviňárny, pokud vedou k mému prospěchu, je to OK a dokonce je to považováno za "pravicový pohled na svět". Socani se předvedli schůzkou u Zemana hned po volbách. O ANO StB snad nemá smysl ani mluvit. Lidovci jsou stabilní, ale ovládáni velmi uzonkou skupinou lidí a navíc velmi podivně, vlastní stranické stanovy jsou věc vcelku na překážku v momentě, kdy se někoho potřebují zbavit, nedělá jim problém je porušovat, což je ale záležitost dokonce trestně postižitelná a může vést až k rozpuštění strany. 

Na druhou stranu na každé straně je určitě něco, je to parta lidí a ti mají své zájmy a to bez pochyby i ekonomické, které se mnohdy snaží různě "prosazovat". Tak byla tady demokracie KGBákem Klausem založena a tak byla také oposmluvně mezi KGBáky Klausem a Zemanem "prohloubena".

Dramatická změna přišla po děsivé vládě komunisty Topolánka. Tam díky velkému slovu demokratů z TOP se věci začaly opravdu dramaticky měnit. Policie, státní zástupci dostali volné pole působnosti. Samozřejmě by měli jednat v rámci zákonů a to jim evidentně mnohdy dělá velký problém. Komár s Ištvánem jsou opravdu velmi nešťastné osoby, které s informacemi pracují podivně - ale i to je daň za mladou demokracii. Navíc jsou zde velmi aktivní rusové a nedivil bych se vůbec, kdyby právě hloupého Ištvána s Komárem povodili. Schůzka Ištvána se Zemanem je jedním z vrcholů nepochopení demokracie v ČR.

Přesto vláda Nečase, přes všechny jeho hrůzy hlavně v osobním životě byla velkou nadějí. Část občanů ovšem naletěla lžím a retro komunistické kampani KGBáka Zemana a výsledkem je nejen destrukce úřadu prezidenta, ale bohužel i ohrožení státnosti. 

V této situace je TOP stále velmi konzistentní a jasně čitelnou politickou stranou a řekl bych, že jim opozice poměrně sluší, byť to z velké části táhne bohužel Kalousek, protože má velké znalosti z řízení ministerstva financí. Z hlavy dokázal v klidu utlouct idiota Babiše obloženého grafy s lístečky, kde grafy neměly absolutně žádnou hodnotu. Např. hovadina typu, že stát má přebytek příjmů nad výdaji s deficitním rozpočtem 100 mld., co chce opravdu idiocii StBáckého pionýra, aby takovou hovadinu vypustil z úst. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60273 Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:19:27

#60270: - Re: Re: Re:  

 idiote kde vidíš destukci úřadu prezidenta?


Nepřihlášený uživatel

#60274 Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:20:58

#60270: - Re: Re: Re:  

 

Jestli vede TOP09 Schwarzenberg nebo kdokoli jiný, je lhostejné. Ta strana je nevolitelná s kýmkoliv. Osobně ji považuji za druhou nejhorší od roku 1938, hned po ODS.