PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#336 Re: Re:

2015-10-01 14:13

#327: gorwynt - Re:  

 Samozřejmě že v heterosexuálních rodinách jsou jisté excesy, žádný člověk není dokonalý, ale u homosexuálních párů je prevalence rizikového sexuálního chování mnohonásobně vyšší. Stačí se podívat na ty jejich průvody, tvořené vesměs obscénními devianty, tohle jsou potenciální rodiče dětí? Ani omylem!

Odpovědi

gorwynt

#338 Re: Re: Re:

2015-10-01 16:05:24

#336: - Re: Re:  

 Zeptám se na něco, co už tady ode mne mnohokrát padlo: Myslíte si, že heterosexuál - sukničkář -, který střídá partnerky jako ponožky a chce si vyloženě užít, bude mít chuť, náladu a čas vychovávat dítě? Myslíte si, že homosexuál, který má každý měsíc jinou milostnou avantýru, bude mít chuť, náladu a čas vychovávat dítě?

Pokud Vaše odpověď zní NE, pak tady máme ještě tu druhou skupinu homosexuálů a heterosexuálů, kteří se chovají naprosto spořádaně a kteří naopak mají zájem o to někoho vychovávat.

U heterosexuálů mluvíte za jednotlivé případy, ale homosexuály házíte do jednoho pytle. To já taky můžu říct, že všichni fanoušci fotbalu jsou vypatlaní, protože mě nebaví ty jejich demoliční procházky městem. Ale každý fanoušek takový není. Každý homosexál takový není. A rozhodně takový není i každý heterosexuál. Ti spořádaní nemají zájem rodinu zlikvidovat. A konkrétně ani já ne, protože sám z jedné pocházím.

Takže ještě jednou: pokud si myslíte, že všichni homosexuálové nejsou dostatečně zralí někoho vychovávat, soudíte dle každodenních případů domácího násilí, že všichni heterosexuálové jsou toho schopni? A vůbec - co je proti obscénnímu průvodu to, když muž rok znásilňoval nezletilou dceru své družky?