Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

nepochopený věřící

#3939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 13:31

#3929: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 Takže Vám (Tobě) se nelíbí hlasy a důvody k vystoupení z EU z důvodu víry ? Jenom ty ateistické !?

Vzpamatujte se ! Jsme na stejné lodi, ...

akorát ty naše (křesťanske) důvody jsou také navíc založeny i na víře, a je to apel do řad především křesťanů, aby se vzpamatovali, a nepodporovali islamizaci. Ale když si vystačíte se svými čistě ateistickými důvody, je mi Vás líto. Bez našich hlasů - křesťanských, byť by nás bylo pár, (a možná ne) ... to nezvládnete !!!

Tak si, prosím, nejdřív rozmyslete, než něco takového z huby, ... resp. klávesnice vypustíte !

Váš ateismus Vám neberu, nicméně on je také ideologií, proti kterým VY brojíte !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 14:12:54

#3939: apel do řad především křesťanů, aby se vzpamatovali, a nepodporovali islamizaci 

Nelze než zopakovat:  

Pokud nedokážete žít bez pána boha, je to Váš problém a problém těch, kdo jsou na Vás závislí. Ale necpěte to na stránky petice za referendum o vystoupení z EU.

Pokud jde o křesťany, pak názor hlavy početně největší z církví, tzn. papeže, je naprosto jednoznačný - křesťané mají aktivně podporovat uprchlíky a všemožně jim pomáhat, a to i nabídkou ubytování. Váš apel na ostatní křesťany, aby islamizaci nepodporovali, je tedy v rozporu s apelem papeže. Papeže přitom buďto přímo uznáváte za svou hlavu, jste-li křesťan - římský katolík, anebo jako křesťan jiné denominace alespoň v rámci ekumenismu vysoce respektujete.


Nepřihlášený uživatel

#3945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 14:26:38

#3939: nepochopený věřící - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 Kdyby nebylo oligofreniku, kteri nemaji vlastni nazor a musi si nechavat nalevat do tech svych kedluben tu 'spravnou viru' od vypocitavych, potmesilych, pokryteckych a hlavne vychcanych 'duchovnich' (a je to jedno, jake je to nabozenstvi, protoze vsechna se snazi pouze o moc a ovladnuti lidi), nebylo by tolik valek a nasili, protoze vetsina tohoto se deje ve jmenu 'Boha', ktereho sice jeste nikdo nevidel, nikdo jej nedokazal, ale pro prostacky je to nejjednoduzsi postulat, kterym se ridi...

A nejhorsi kombinaci je, kdyz se tato dogmaticka uceni slouci v jednom 'cloveku', jako je to napr. u komunisticke krestanky Merkelove, hajici slimaky...

 

QTK