Petice proti pořádání koncertu skupiny Ortel v Počátkách

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Stop nackum

2015-09-30 15:42

#64: Topgee - Stop nackum 

 Nevím kolik ti je,ale já jsem si za komančů užil dost.Když byla tak zvaná sametová revoluce tak jsem se radoval.Bohužel zase rejem držkou v zemi.Na koncerty Ortelu chodí i dnešní důchodci minulý víkend v Hradci Králové jsem toho byl svědkem.Ty lidi něco prožili a byla jich tam dobře třetina.

 

Odpovědi

Ferda z Plzně, co ty nácky už nějakej pátek zná a ví co jsou zač.

#107 Re: Re: Stop nackum

2015-12-07 20:45:16

#72: - Re: Stop nackum 

 Jsem na tom stejně kámo, ale nelze za to pořád křižovat Havla, ten nemůže za to že ty kurvy v parlamentu to tu nechali rozkrást. Ortel je ale podle mě zlo, Tomáš Ortel je stále aktívní nácek chodící na srazy DSSS, hrál ve skupině Conflict88 (= HH, všichni víme co to je), stačí si prostě pročíst jeho historii. Já si prostě nemyslím že tohle je někdo ke komu by se mělo vzhlížet a srovnávat ho s Krylem. Je to jen populistickej a pokryteckej rádoby nacionalista co se veze na strachu dnešních dní. Před rokem ještě kromě pár plzeňskejch holohlavejch fans po něm neštěkl ani pes a nyní? Nyní Český Slavík a popularita, proc asi? Protože strach, hraje nám na tuhle naši nejděsivější stránku a většina lidi kteří by si o něj za běžných okolností neopřela ani kolo tak teď si s ním notuje na koncertech. Stal se pro ně alternativou v týhle blbý době plný prodejných kurev v parlametnu, v době terorismu, ISIS a islámu.
Ti kdo by nás měli utěšovat (politici, vláda) že to zvládneme a že padnout republiku nenecháme na nás serou a nehnou ani prstem, raději lezou EU do prdele. Proto dnes lidé tíhnou k těmhle alternativám jako je Ortel který se zdá že s námi mluví narovinu a fér. Opak je ale pravdou. Nemám strach z utečenců, mám strach z toho co zde může Ortel napáchat za zlo, mezi lidmi, mezi námi občany jedné malé země ve středu Evropy.