Petice za odnětí svobody za pokus zabití psa v troubě

Quoted post

Standa

#9 Re:

2015-09-29 20:12

#3: Color -  

Moje řeč. Hubu si tady futruje každej bez ostychu řízkama, šunčičkou, tlačenkou a osud těch zvířat nikoho nesere, ale kvůli jednomu čoklovi se tady koná větší hysterie než kdyby nás napadl Islámskej stát bojovým plynem. Rád bych věděl, jakou cenu má psí život? Proč je pořád tak přeceňovanej před víc užitečnýma zvířatama jako kráva nebo prase? Když zabiju psa a sním ho, tak proč bych za to měl být stíhanej? (pokud ho nesnim sousedce :D) Psi prostě ztratili svůj účel, kterej byl hlídání majetku lov atd. dneska jsou to jen gaučoví povaleči co dostanou nažrat, když přijdete domů z práce, jdete snim ven a tim končíte pes jde z5 na gauč. Ti lidi jsou fakt magoři.

Odpovědi

Hranostaj

#10 Re: Re:

2015-09-29 21:05:09

#9: Standa - Re:  

Jakou cenu má psí život? Takovou, jakou má cenu život člena rodiny. Takovou, jakou má cenu život přítle. Třeba pro mě má větší cenu život mého psa, než život váš... Ale i tak bych vás netýrala. Hezký den.

Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re:

2015-09-29 21:19:20

jo máš pravdu,. to je fakt

Kate

#13 Re: Re:

2015-09-30 04:35:49

A jakou cenu má váš život? Pro mě naprosto nulovou! Klidně bych vás stačila pod autobus, kdybych tím zachránila život jednoho psa! Z hajzlů, jako jste vy, je mi na zvracení. Možná byste se měl naučit rozlišovat mezi užitečnými zvířaty, kteří se chovají na maso, a mezi domácími mazlíčky. Nesouhlasím s týráním jakéhokoliv zvířete, takže ohánět se tu argumenty jako, že si dáváme šunčičku apod. je naprosto zcestné. Ani nás neznáte! Co když jsme vegetariáni, co když kupujeme maso výhradně z kvalitních chovů? Jak můžete vůbec něco takového říct? Doufám, že vám nesvěří ani sebrání psího ho*na, protože i to by bylo pod psí úroveň. 

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-30 04:37:31

Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re:

2015-09-30 13:21:43

palec nahoru

Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re:

2015-10-27 10:58:35

!!!!!!! Příjde Vám normální,dát živé zvíře do trouby??????