MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59645

2015-09-29 18:37

Do Evropy každoročně přijdou statisíce lidí, drtivá většina tedy statisíce jich žádají o povolení k pobytu a o pracovní povolení. Tito lidé zajišťují stabilitu lidí v Evropě či chcete-li i jen v EU. 

Statisíce možná lidí z celého světa, akorát teď se k nim přidaly další miliony islamistických kreatůr, co mají za to například, že podpůrčí peníze nejsou darem států, jež těmto kreatůrám vyplácí podporu, ale tyto peníze jsou podle nich hlavně peníze Alláhovi, a je to on, kdo je jimi obdarovává. Proto za to ani nic Evropanům podle této premisy nedluží. Hlavně pak ne žádnou manuální práci.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59653 Re:

2015-09-30 04:25:14

#59645: -  

 Žádné "miliony" žadateů o azyl (pro dementnější část čtenářů - politický azyl) neexistují. Každoročně do Evropy přichází statisíce (přibližně 500 000 a dalších 500 000 se druhotně v Evropě někam přesouvá) lidí, kteří si standardně vyřídí povolení k pobytu a pracovní povolení, resp. tak jak to bylo vždy, vyřídí to za ně jejich zaměstnavatel.

Skutečně je ale znatelný nárůst žadatelů o azyl a vypadá to tak, že "někdo" tuto vlnu organizuje. Vzhledem k tomu, že se jedná o lidi převážně velmi odvážné, kteří dokáží prokázat, že mají demokratické smýšlení postavili se např. Asadovi tak to vypadá tak, že se ruská pakáž snaží zbavit lidí odvážných, nepohodlný a to všude tam, kde má zájem se usalašit - dočasně :-/. Tedy bych řekl, že se dá velmi dobře odhadnout, že celou tuto věc způsobilo rusko v těch státech  o který má zájem. Aktivity Rusů právě v Syrii bych řekl to docela dobře dokládají.