MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59643 Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 18:01

#59638: - Re: Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Za celou dobu, co zde soustavně tapetujete, jste neobjasnil co to tak podivného ten Janukovič  vlastně podepsal a co bylo obsahem toho, co nikdo netušil. Moooc působivá záminka pro státní fašisty podporovaný převrat.

  Já se o komunismu nikdy nebavil, to vy se v něm pořád hnípete, aniž by jste o něm cokoli nejspíš věděl, takže nevím, jaký trestný čin jsem to měl provést. Že je mainstreamové zpravodajství náležitě odfiltrované, to rozumnému člověku můžete houževnatě zapírat, ale on vám to bohužel nikdo neuvěří. Obzvláště po odvisílání záměrných bezostyšných nepravd o tom, jak měl Sadám Husein vyvíjet jaderné zbraně, což byla jedna ze záminek k invazi do Iráku. Mainstream po celé Evropě to odvysílal. Na čí asi důtklivé doporučení? Snad staré báby Blažkové? A takto to funguje v západním mainstreamu vlastně odjakživa. Ano na popud inperialistických tajných služeb.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59652 Re: Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-30 04:15:15

#59643: - Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Byla to "jakási" smlouva s Ruskem o které nikdo a tím spíše občané nevěděli, co v ní je a především nevěděli, že se dojdednává. Podpis smlouvy byl vázán na "odoložení" podpisu Asociační dohody s EU, kterou Janukovič roky dojednával a díky tomuto jednání mu byly tolerovány takové věci jako změna Ústavy Ukrajiny tak, že měl daleko více pravomocí. 

Saddám Husajn měl vyvíjet zbraně hromadného ničení a to především chemické. Na jadernou zbraň neměl s velkoku pravděpodobností prostředky  technologie. Tedy řešily se zbraně chemické nikoliv jaderné v Iráku. Zbraně jaderné řeší USA i Izrael v Iránu. 

Co se týče standardních novin, ty prostě neuvádí lži a nesmysly, které nemohou doložit, neboť by se vystavovali nebezpečí trestního postihu šíření poplašné zprávy, proto ona "názorová" média jsou "názorová" aby se mohla schovat za "názor" nikoliv za ověřenou informaci. 

Ruská propaganda toto hojně využívá nejviditelnějí v komunisticko-nacistických parlamentních listech, které propaguje a legitimuje i marx-leninský nácek Miloš Zeman, který se přitom za lži právě z tohoto "media" musel v době volební kampaně omluvit. Ani to jej neodradilo od toho, věřit co tam žvaní, tedy zjevně to nepovažuje za lži. 

Co se týče vaší propagace ideologie potlačující práva a svobody občanů - pokud si toho nejste vědom, tak se nechte vyšetřit.