MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59638 Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 16:52

#59636: - Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Vyjste idiot jak Miloš Zeman? 

Do Evropy každoročně přijdou statisíce lidí, drtivá většina tedy statisíce jich žádají o povolení k pobytu a o pracovní povolení. Tito lidé zajišťují stabilitu lidí v Evropě či chcete-li i jen v EU. 

Tedy vaše bláboly, že zrovna vy na někoho "dřete" jsou vskutku z říše vaší zvrhlé fantazie. 

 

Pořád platí, že demokracie je úžasná v tom, že veřejný prostor spravují občané a to každodenním dodržováním demokratických principů z většiny jejich konání. Jen malou část spravují politiici a tedy v takovém případě mluvit o "imperialistických zpravodajských službách" je vskutku úroveň idiocie rovné té Zemanově a to je opravdu gigantický idiot, když šel oslavit narozeniny do ruské hospody s tím, že hodinu předtím řečnil, jak "miluje vlast". 

Pokud chcete propagovat tu vaši odpornou bolševickou ideologii, tak to musíte uvodit slovy o tom, že bolševická ideologie je zločinná, neboť se jinak komunistický idiote vystavujete nebezpečí, že budete obviněn z tresného činu propagace ideologie potlačující práva a svobody občanů. 

Hned se také vyjasnilo, proč komunista a nejspíše také KGBák Janukovič uzavřel koalici s neonacistickou stranou Svoboda a proč podepsal cosi velmi podivného o čem občané neměli ani to nejmenší tušení že se dojednává s marx-leninským komunistickým náckem Putinem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59643 Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 18:01:33

#59638: - Re: Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Za celou dobu, co zde soustavně tapetujete, jste neobjasnil co to tak podivného ten Janukovič  vlastně podepsal a co bylo obsahem toho, co nikdo netušil. Moooc působivá záminka pro státní fašisty podporovaný převrat.

  Já se o komunismu nikdy nebavil, to vy se v něm pořád hnípete, aniž by jste o něm cokoli nejspíš věděl, takže nevím, jaký trestný čin jsem to měl provést. Že je mainstreamové zpravodajství náležitě odfiltrované, to rozumnému člověku můžete houževnatě zapírat, ale on vám to bohužel nikdo neuvěří. Obzvláště po odvisílání záměrných bezostyšných nepravd o tom, jak měl Sadám Husein vyvíjet jaderné zbraně, což byla jedna ze záminek k invazi do Iráku. Mainstream po celé Evropě to odvysílal. Na čí asi důtklivé doporučení? Snad staré báby Blažkové? A takto to funguje v západním mainstreamu vlastně odjakživa. Ano na popud inperialistických tajných služeb.