MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59636 Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 16:46

#59629: - Re: Nic takového není pravda.... 

   Například nechat pohybovat bez kontroly barevné migranty, nechat je podle jejich libozvůle zahnízdit a původní bývalé majoritní obyvatelstvo přinutit, aby na ně se svodomyslným výrazem v obličeji dřelo? Takováto kritéria jste měl na mysli?

  Nebo nechat fašistické bojůvky svobodně lynčovat ruskojazyčné krajany na Ukrajině... to jste měl také na mysli? Takováto kritéria?

    Že nás mainstreamová média manipulují pod vedením zvrhlé imperialistické rozvědky v zájmu korporací, takováto kritéria jste mělna mysli?  No je načase, aby zvrhlá EU skončila svoji existenci a neasociovala nám sem žádné islámské asociály, ani banderovské fašisty.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59638 Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 16:52:30

#59636: - Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Vyjste idiot jak Miloš Zeman? 

Do Evropy každoročně přijdou statisíce lidí, drtivá většina tedy statisíce jich žádají o povolení k pobytu a o pracovní povolení. Tito lidé zajišťují stabilitu lidí v Evropě či chcete-li i jen v EU. 

Tedy vaše bláboly, že zrovna vy na někoho "dřete" jsou vskutku z říše vaší zvrhlé fantazie. 

 

Pořád platí, že demokracie je úžasná v tom, že veřejný prostor spravují občané a to každodenním dodržováním demokratických principů z většiny jejich konání. Jen malou část spravují politiici a tedy v takovém případě mluvit o "imperialistických zpravodajských službách" je vskutku úroveň idiocie rovné té Zemanově a to je opravdu gigantický idiot, když šel oslavit narozeniny do ruské hospody s tím, že hodinu předtím řečnil, jak "miluje vlast". 

Pokud chcete propagovat tu vaši odpornou bolševickou ideologii, tak to musíte uvodit slovy o tom, že bolševická ideologie je zločinná, neboť se jinak komunistický idiote vystavujete nebezpečí, že budete obviněn z tresného činu propagace ideologie potlačující práva a svobody občanů. 

Hned se také vyjasnilo, proč komunista a nejspíše také KGBák Janukovič uzavřel koalici s neonacistickou stranou Svoboda a proč podepsal cosi velmi podivného o čem občané neměli ani to nejmenší tušení že se dojednává s marx-leninským komunistickým náckem Putinem. 


Nepřihlášený uživatel

#59639 Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 16:53:30

#59636: - Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Táhni zpátky do rusákova putinský fašisto!