Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3725

2015-09-29 14:30

Svoboda a demokracie byla jen iluzí? Neboli rozklad EU řízený USA.  

Podle dostupných informací se zdá, že studená válka nikdy neskončila. EU je v pevném stisku USA. Většině národů je předkládána oficiální verze, že se jedná o válečné utečence. Skutečnost je jiná, migrace je jen nástrojem USA k oslabení pozice Evropa a posílení amerického vlivu. EU/západní Evropa od konce 2.světové války nikdy skutečně nevystoupila z amerického vlivu. Z pohledu obyčejného člověka je přece šílenství přijímat na své území migranty z tak kulturně cizích zemí, jako muslimské státy jsou. Evropa vedla tisíciletý boj s muslimskými dobyvateli, což se dozvěděl každý z nás během svých školních let. Muslimská kultura uznává jen svou víru a žádnou jinou na světě. Integrace je utopie, nebo jinak řečeno lež evropských politiků, kterou maskují skutečný úmysl.

O potřebě imigrace představitelé vlád a EU mlčí. EU mluví o válečných imigrantech, ale jde ve skutečnosti o proces EUROMED. Tedy závazek států EU k úzkému propojení s nestabilními zeměmi jako jsou: Albánie, Alžírsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Mauritánie, Monako, Maroko, Palestinská autonomie, Sýrie, Tunisko a Turecko.

Integrovat znamená přijmout zákony muslimů. Systém islámského náboženského práva pochází ze 7. století a vychází především z Koránu a učení proroka Mohameda. Přesně stanovuje, jak se mají věřící chovat a dokáže obsáhnout prakticky všechny stránky běžného života - od politiky přes obchod až po rodinu, sexualitu či osobní hygienu. A tak legalizovat porušování základních lidských práv a svobod, což samo o sobě není nic jiného než porušení ústavy EU. Zbytečně se můžete ptát, proč o tom nikdo nemluví?!

My jako malý národ nemáme moc zabránit vzniku nového islámského státu hned za našimi hranicemi, ale můžeme vystoupit z EU spolu se SR, Maďarskem apod. Pochopitelně bez ochrany silnějšího spojence z východu nemáme šanci. Možná tudy vede cesta. Je zřejmé, že soudobá podoba kapitalismu je přežitkem. Řešení sociálních a jiných problémů  se odkládá do nekonečna, rodina už není pojítkem společnosti. Uvádím záměrně, neboť EU argumentuje tím, že imigrace vyřešení nízkou porodnost v rámci EU. Je to jako u lékaře, předepíše Vám léky, ale nevyléčí příčinu bolestí. Proč je nízká porodnost? Život pro kariéru, odcizení lidí, životní trend, důraz na individuality? Toto není lék na problém, řešení leží v radikální reformaci novodobého kapitalizmu, který se dostal do slepé uličky. Je to patrné již téměř všude. Jistě každý z nás může z vlastní zkušenosti potvrdit. Polistopadové optimistické motto“ pravda vítězí“ dnes již jasně válcuje „lži vítězí“. Před chvilkou mě pobavil článek o tom, že p.Babiš je šokován výsledky interního průzkumu v mezi českými vojáky i zaměstnanci generálního štábu. „Zhruba polovina vojáků by podpořila takovou politickou stranu, která by nabídla radikální řešení romské otázky, a asi pět procent vojáků se účastní extremistických demonstrací.“ Lidé chtějí problémy řešit, ale politici nikoli. To se raději budou hledat viníci a udílet tresty, aby se zakryla neschopnost a lenost zákonodárců. Někteří politici jsou už jen k smíchu.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3727 Re:

2015-09-29 15:04:47

#3725: -  

 NĚCO MALO O KORÁNU!!!CO JIM BYLO UTAJENO MUSLIMUM!!!!

KNIHA KORAN JE ZMANIPULOVANA NEMAJI ZABIJET BEZBOZNE A BOZNE TO TAK V TE KNIZE NEMA BYT KNIHU ZMANIPULOVAL VATIKANC ABY SI MUSLIMOVE MYSLELI ZE NEVERICI A VERICI SOU ŠKODNÁ PRITOM TO MA BYT ZE NEMAJI SI NAS VUBEC VSIMAT A NEMAJ NA NAS NIJAK MLUVIT ATD KORAN JE FRASKOU VATIKANU 


Nepřihlášený uživatel

#3729 Re:

2015-09-29 15:32:53

#3725: -  

 NO ZATIM CO BIBLE JE NEUPLNA PAR LISTU TAM NENI 

ALE V BIBLI MUZES TAKY NAJIT OHLEDNE SEXU,HYGIENY,RITUALU,A MODLENI,POKANI,PAK STVORENI SVETA HNED ZE ZACATKU BIBLE,PLUS JAKY DEN CTIT SOBOTA DUVOD JE ZE TEN DEN BYL STVOREN SVET!!ATD KORAN NEMA JIT PROTI BOHU A POBOZNIM LIDEM A BEZBOZNIM JEJICH CAS MA PRIJIT AZ TEHDY KDY BUDE DRUHY PRICHOD V BIBLI SE PISE AJ ZE NA ZEMI BYL SVRZEN PADLY ANDEL HNED REKNU DUVOD PROTOZE MEL SKORO VELKOU MOC JAK BUH TAK CHTEL ZASTOUPIT BOHA ALE SVORITELA NIKDO ZASTUPOVAT NEMUZE NA TO NEMA NIKDO PRAVO ANI ČLOVĚK NA ZEMI SI NEMŮŽE ŘIKAT OTEC BOŽI NEBO MESIAŠ!!!BUH CHTEL ABY LID NA ZEMI SE MNOŽIL A MILOVAL ALE PADLY CO ŽIJE V USA SI MYSLI ZE MU PATRI ZEME ALE ZEM VYKOUPIL ZA NASE HRICHY J.KRISTUS TAK ZE ZEM PADLEMU NEPATRI!!!TAK MAME TU NAZEMI PADLEHO A JEHO DEMONSKOU ELITU KTERA JE V USA A POMOCI ISIS SE CHCE PRESIDLIT DO EVROPY AZ LID PRESTANE VERIT V BOHA A CTIT SOBOTU JAKO STVORENI ZEME A VSEHO NA ZEMI GENESIS


Nepřihlášený uživatel

#3755 Re:

2015-09-29 22:35:52

#3725: -  

 A CO BYS ČEKAL OD OBAMY !? ... je to MUSLIM, hlásí se k protestantství (čili křesťan)

A ŽVANÍ: ...

"VE satém koránu se píše ... "

"Děkuji všem muslimům za dobro, které islám během staletí vykonal ... " ... (či podobné kraviny, nicméně v tomto duchu !)

"ON ŽVANÍ O TOM, JAK MÁME BÝT TOLERANTNÍ, blbec jeden !