Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3725

2015-09-29 14:30

Svoboda a demokracie byla jen iluzí? Neboli rozklad EU řízený USA.  

Podle dostupných informací se zdá, že studená válka nikdy neskončila. EU je v pevném stisku USA. Většině národů je předkládána oficiální verze, že se jedná o válečné utečence. Skutečnost je jiná, migrace je jen nástrojem USA k oslabení pozice Evropa a posílení amerického vlivu. EU/západní Evropa od konce 2.světové války nikdy skutečně nevystoupila z amerického vlivu. Z pohledu obyčejného člověka je přece šílenství přijímat na své území migranty z tak kulturně cizích zemí, jako muslimské státy jsou. Evropa vedla tisíciletý boj s muslimskými dobyvateli, což se dozvěděl každý z nás během svých školních let. Muslimská kultura uznává jen svou víru a žádnou jinou na světě. Integrace je utopie, nebo jinak řečeno lež evropských politiků, kterou maskují skutečný úmysl.

O potřebě imigrace představitelé vlád a EU mlčí. EU mluví o válečných imigrantech, ale jde ve skutečnosti o proces EUROMED. Tedy závazek států EU k úzkému propojení s nestabilními zeměmi jako jsou: Albánie, Alžírsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Mauritánie, Monako, Maroko, Palestinská autonomie, Sýrie, Tunisko a Turecko.

Integrovat znamená přijmout zákony muslimů. Systém islámského náboženského práva pochází ze 7. století a vychází především z Koránu a učení proroka Mohameda. Přesně stanovuje, jak se mají věřící chovat a dokáže obsáhnout prakticky všechny stránky běžného života - od politiky přes obchod až po rodinu, sexualitu či osobní hygienu. A tak legalizovat porušování základních lidských práv a svobod, což samo o sobě není nic jiného než porušení ústavy EU. Zbytečně se můžete ptát, proč o tom nikdo nemluví?!

My jako malý národ nemáme moc zabránit vzniku nového islámského státu hned za našimi hranicemi, ale můžeme vystoupit z EU spolu se SR, Maďarskem apod. Pochopitelně bez ochrany silnějšího spojence z východu nemáme šanci. Možná tudy vede cesta. Je zřejmé, že soudobá podoba kapitalismu je přežitkem. Řešení sociálních a jiných problémů  se odkládá do nekonečna, rodina už není pojítkem společnosti. Uvádím záměrně, neboť EU argumentuje tím, že imigrace vyřešení nízkou porodnost v rámci EU. Je to jako u lékaře, předepíše Vám léky, ale nevyléčí příčinu bolestí. Proč je nízká porodnost? Život pro kariéru, odcizení lidí, životní trend, důraz na individuality? Toto není lék na problém, řešení leží v radikální reformaci novodobého kapitalizmu, který se dostal do slepé uličky. Je to patrné již téměř všude. Jistě každý z nás může z vlastní zkušenosti potvrdit. Polistopadové optimistické motto“ pravda vítězí“ dnes již jasně válcuje „lži vítězí“. Před chvilkou mě pobavil článek o tom, že p.Babiš je šokován výsledky interního průzkumu v mezi českými vojáky i zaměstnanci generálního štábu. „Zhruba polovina vojáků by podpořila takovou politickou stranu, která by nabídla radikální řešení romské otázky, a asi pět procent vojáků se účastní extremistických demonstrací.“ Lidé chtějí problémy řešit, ale politici nikoli. To se raději budou hledat viníci a udílet tresty, aby se zakryla neschopnost a lenost zákonodárců. Někteří politici jsou už jen k smíchu.