MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59629 Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 14:08

#59627: -  

 ....EU nabízí, pokud chcete být v EU, musíte splnit přísná kritéria svobody, úrovně správy veřejného prostoru postavené na zákonech a všehobecné deklaraci lidských práv. Je logické, že občané touží potom, aby si spravovali veřejný prostor sami a část tohoto prostoru předali politiků na omezenou dobu a v omezené míře, stajně tak touží po svobodách popsaných ve Všeobecné deklaraci lidských práv. Je to vlastnost lidí, chceme mít soukromí a chceme se také pohybovat volně ve veřejném prostoru. 

Podvědomě také víme, že pokud si budeme spravovat veřejný prostor, nenecháme se nikým manipulovat, nebudeme toužit po válkách, to je také přirozená lidská vlastnost, proto demokracie s respektem k soukromému vlastnictví a správou veřejného prostoru občany je úžasný způsob jak veřejný prostor spravovat. 

Putin je zločinec a je bohužel velmi podoben Hitlerovi. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59630 Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 14:10:05

#59629: - Re: Nic takového není pravda.... 

 Ty se velmi podobáš kriplovi. Ty vlastně kripl jsi.


Nepřihlášený uživatel

#59636 Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-29 16:46:52

#59629: - Re: Nic takového není pravda.... 

   Například nechat pohybovat bez kontroly barevné migranty, nechat je podle jejich libozvůle zahnízdit a původní bývalé majoritní obyvatelstvo přinutit, aby na ně se svodomyslným výrazem v obličeji dřelo? Takováto kritéria jste měl na mysli?

  Nebo nechat fašistické bojůvky svobodně lynčovat ruskojazyčné krajany na Ukrajině... to jste měl také na mysli? Takováto kritéria?

    Že nás mainstreamová média manipulují pod vedením zvrhlé imperialistické rozvědky v zájmu korporací, takováto kritéria jste mělna mysli?  No je načase, aby zvrhlá EU skončila svoji existenci a neasociovala nám sem žádné islámské asociály, ani banderovské fašisty.