MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59628 Trocha rekapitulace....

2015-09-29 14:04

 Historický příspěvek níže. Co je už dnes zřejmé - z 1,7 mil Čechů žijících v USA se se Zemanem přišlo pozdravit "osmdesát", kdy je ještě otázka, jestli jich osmdesát skutečně bylo, fotografie z lodi s větším počtem lidí kolem Zemana nejsou žádné. Následný koncert v "českém domě v NY" navšivili desítky lidí - zprávy přesný počet neuvádí - tedy dvacet možná padesát, možná oněch "osmdesát" s možná také nikdo, dnes je zřejmé, že tam byli především rodiče dětí, které zpívali a pak nejspíš nikdo, jak vyplývá z jednoho záběru ČT. Tedy bylo to celé především trapné. 

Dnes je už také zřejmé, že si na práci agentů GRU a FSB při přípravě projevu veřejně  Zeman stěžuje, napsali mu druhořadý projev, který nemá smysl ani přednášet. Možná tedy zapojí svojí fantazii a přidá si do něj jeho ovyklé lži a bude to super, možná dokonce na poslední chvili předá úplně jiný projev, který si napíše sám a to pak bude masakr. Bylo by to skvělé, kdyby se vymknul i kountrole FSB a GRU. 

 

historický příspěvek:

 Řekl  bych ale všeho do času. Zatím nejsou žádné zprávy jak se sešel s krajany, neb ti jej rozhodně nevolili. Není zpráva z projevu, který přednese dnes. Zatím je zřejmé jediné, že jej do USA doprovodili lidé bez bezpečnostních prověrek a tedy lidé nebezpeční pro stát. 

Toto bych řekl bude velmi rezonovat v bezpečnostních službách Spojených států, stejně jako jeho způsob "ubytování" u Číňanů v hotelu. Mimochodem bezpečnostní prověrku pro NATO nevydává speciální autorita NATO, ale pro občany České republiky taktkéž NBÚ. Ŕekl bych, že s návštěvou OSN lidmi jako je Mynář a Nejedlý, kteří by zároveň měli pocházet z demokratického tedy důvěryhodného prostředí už půjde o velmi vážný incident, který bude muset řešit vláda. Nepochybuji o tom, že nejen naše zpravodajské služby disponují informacemi, že z Hradu unikají utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. 

Co se dá už nyní odhadnout, že to celé bude jedna obrovská odstuda, nejen proto, že Zeman nedokáže udržet jeho alkoholismus na uzdě a přestože vypadá, že si žádný stres nepřipouští, bude to pro něj opravdu masakr, který bez chlastu nemůže zvládnout nejen pro jeho "nepřekonatelné" jazykové schopnosti. 

Je také otázka, jak moc mu projev připraví GRU či FSB. To, že jej připraví je jednoznačné, to jak moc do něj on vstoupí svojí ješitností je věc druhá.

Stejně tak je otázka, jakou strategii GRÚ či FSB zvolí, jestli dát do souladu debilní zjev s debilním projevem a ukázat ubohost části EU, nebo půjdou cestou mírnější, kdy si budu chtít ještě Zemana zachovat pro nějakou další příležitost.

Těžko se dá věc naprosto jednoznačně odhadnout. Z mého pohledu už tento debil Rusům (novému CCCP - Sovětskomu Sojůzu) už svou debilitou a jasnou dekonspirovanou spoluprací s KGB škodí.  Jako ruský troll je už nepoužitelný, není schopen sofistikované manipulace, je schopen jen tupě žvanit a navíc pak hrozí obrovská ostuda, když někde něco pronese "sám za sebe", byť je na druhou stranu každý týden, kdy ho udrží na Hradě asi stále cenný.

Navíc musí těsně před koncem jeho období ještě připravit nějakou podobnou prasárnu, kterou realizovali společně s Klausem, tedy něco podobného Klaus-Zemanově oposmluvní makroamnestii. Můžete to být prakticky cokoliv. Podivná smlouva s Ruskem, veřejný  a naprosto jednoznačný projev uznání Krymu jako ruského území např. opět na "půdě" OSN atd. atd. Musel by být znám kalendář toho, co Zeman ještě chystá, že podobná prasárna makroamnestii přijde, je taktéž jednoznačné. 

Také musí připravit nástupce, tedy musí připravit voliče na dalšího KGBáka (zkráceně řečenos, KGB jako symbol, nikoliv přesné označné). I tato masáž jeho voličů přijde. Zatím se nespustila v ultra masové podobě, ruské trollí servery ale jedou na plné obrátky. Proto to spíše vypadá na to, že si ho chtějí "zachovat", projev tedy asi bude "sofistikovaně" pro ruský, přesto pro drtivou většinu účastníků naprosto jasný a směšný především proto, že jej bude přednášet člověk z EU.

Zkouškou takového projevu byl "projev" o holokaustu, výsledek byl děsivý, neboť byl plný lži a ubohostí, toto si nemůžou na půdě OSN dovolit, pokud nechtějí "investice" do Zemana odepsat.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59631 Re: Trocha rekapitulace....

2015-09-29 14:12:56

#59628: - Trocha rekapitulace.... 

 Opravdu dobre napsane. Ja kdyz se zminuji o Zemanovi a tech kurvach kolem neho,tak pisi kratce a vulgarne.PROSTE ME TO NEDA,NEUDRZIM TO V SOBE ,TAK JAKO Zeman MOC*...