MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59620 Re: Obávám se, že to bude přesně obráceně.

2015-09-29 13:12

#59616: -  

 

 Jestli je neco občanům žijícím v demokracii naprosto zřejmé, tak je to to, že veřejný prostor musí občané spravovat. Je jim taktéž velmi jasné, že jsou oblasti na světě, které se velmi obtížně  spravují a tudíž jsou logicky velmi lákavé pro kriminálníky různého druhu, obzvláště ty oblasti, z kterých může existovat finanční či mocenský profit. 

Domnívám se, že jediný, kdo dokáže legalizovat těžbu ropy v takových oblastech je Rusko, jako producent vlastní ropy, je schopno jen "věrohodnými dokumenty" z úrovně státní autority z nelagální ropy vyrobit ropu prodejnou na legálním trhu. 

Tedy spíše se nabízí, že partu několika tisíc zločinců nevytvořily Spojené státy, ale bohužel Rusko, ale je to logicky jen úvaha nejen z toho, co Rusko spáchalo na Krymu a východě Ukrajiny. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59623 Re: Re: Obávám se, že to bude přesně obráceně.

2015-09-29 13:32:32

#59620: - Re: Obávám se, že to bude přesně obráceně. 

 Pravda je že tzv. cccp a současné "Rusko" tedy HCCCP je již od roku 1917 vedeno společenstvím vrahů, lupičů a podobných tvorů  fungujících zejména v organizacích jako komunistická strana, kgb/fsb, jednotné rusko, spravedlivé rusko, ruští patrioti a pod. a po celou dobu vytváří tzv. stát založený na principech zločinecké mafie a bohužel se těmto zločincům daří importovat tohle zlo i do dalších zemí světa včetně vrcholného vedení České republiky.