MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59562 Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 06:51

#59554: - Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 My to víme. Ještě aby to došlo kun'dovoličům.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59565 Re: Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 07:00:55

#59562: - Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 Ruská propaganda v době Zemanovy kampaně využila kulturní deprivace potenciálních voličů Zemana, kterou bolševická pakáž ve školství vygenerovalo zvráceným výkladem dávné i nedávné historie. Vysoškolákům se dokonce dostalo jediného "filozofického vzdělání" a to marx - leninské filozofie.

Setkal jsem se s vysoškolákem, který obhajoval Zemana a USA nazval stejně hrozné jako Rusko, celé to doprovodil terminologií z "politické ekonomie" a právě termíny z "marx-leninské filozofie", stalo se tak přibližně před rokem. 

Když jsem jej někteří na to upozornili, nebyl  si toho vědom, myslel si, že to vymyslel "svojí hlavou". 

Volby navic silně ovlivnili skalní KGBáka Klause, kteří byli Klausem v kulturní deprivaci udržování i po revoluci. Udělal z nich oběti bolševismu, přitom drtivá většina z nich byli čistými přisluhovači. Tito nakonec šli a hodili hlas Zemanovi na radu Klause, tehdejší počet se vskutku dá odhadnout na 200 000 hlasů, ale je docela dobře možné, že i to bylo i více. 

Snad se zvolením Zemana občané poučili. Já jsem optimista a myslím si, že příští volba dopadne velmi dobře. Další KGBák už se na Hrad nedostane. Je také docela dobře možné, že to co předvedl a ještě předvede Zeman s jeho bandou v NY ohrozí i legálnost KSČm, neboť to dle projevů Semelové vypadá, že se jednalo o koordinované věci mezi Hradem a KSČm.