PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

gorwynt

#305 Re:

2015-09-28 11:29

#301: -  

 Nenapsal jste nic moudrého. Vysvětlete mi, jak si u homosexuálů představujete to, že děti budou odebírány milujícím rodičům? Proč by to někdo dělal? Pokud vím, tak se jedná o adopce jednak z dětských domovů a jednak aby mohl partner biologického rodiče to dítě přijmout za vlastního. O nic jiného nejde.

Už jste někdy viděl, aby děti násilně byly odebírány rodinám, kde to funguje a kde se děti i rodiče mají dobře?

A za další: co byste chtěl léčit? Homosexualita přece není nemoc, zkuste si nastudovat moderní literaturu a knížky z 18. století zahoďte. Choré sexuální úchylky podle mě jsou třeba takové, když žena v koženém oblečku práská bičem svého muže, čili svazování, BDSM..., viděl jste a slyšel jste o praktikách heterosexuálů? A pište prosím racionální odpovědi, pokud chcete diskutovat.

Odpovědi

Jan Kubalcik

#319 Re: Re:

2015-09-30 10:55:21

#305: gorwynt - Re:  

A znovu hezký den.

Ke každému k adopci právně volnému dítěti, které je dnes v dětském domově, celkem hravě najdete rodinu, která jej ráda přivátá... a "za jinak stejných podmínek" má dostat přirozenější varianta (tedy rodiva) vždy přednost... a ke každému homosexuálnímu páru, sociálně sebesilnějšímu, naleznete srovnatelnou rodinu (tedy tak, aby bylo naplněno ono "za jinak stejných podmínek"), která dítě ráda adoptuje...

Omlouvám se, ale když vidím, jak opakujete stále stejně neplatnou argumentaci, musím i já zopakovat, čím již byla bezezbytku a opakovaně vyvrácena.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík