PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Jan Kubalcik

#319 Re: Re:

2015-09-30 10:55

#305: gorwynt - Re:  

A znovu hezký den.

Ke každému k adopci právně volnému dítěti, které je dnes v dětském domově, celkem hravě najdete rodinu, která jej ráda přivátá... a "za jinak stejných podmínek" má dostat přirozenější varianta (tedy rodiva) vždy přednost... a ke každému homosexuálnímu páru, sociálně sebesilnějšímu, naleznete srovnatelnou rodinu (tedy tak, aby bylo naplněno ono "za jinak stejných podmínek"), která dítě ráda adoptuje...

Omlouvám se, ale když vidím, jak opakujete stále stejně neplatnou argumentaci, musím i já zopakovat, čím již byla bezezbytku a opakovaně vyvrácena.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík

Odpovědi

gorwynt

#325 Re: Re: Re:

2015-09-30 16:21:37

#319: Jan Kubalcik - Re: Re:  

 Za to se neomlouvejte. Ale už jsem jednou psal, že je zbytečné se opakovat.

Dejme tomu, že budu děti. Lidi si na mě budou ukazovat, že s přítelem vychovávám další ztracené existence. Můj soused vychovává se svou manželkou také děti. Ale on už je potřetí ženatý a platí alimenty na ty z předchozích manželství. Přesto však budu v očích lidí ten špatný já, protože on je přece heterosexuál, je z obliga. Nikdo už se nepozastaví nad tím, jaké jeho děti budou. Lidi si budou říkat, jaké budou moje děti. A to mi nedává smysl. Přitom moje děti mohou být stejně průměrné jako ty jeho, nebo třeba horší. Nebo třeba lepší. Záleží na vzoru, jaký jim dáváme. Ale ten netkví v pohlaví rodičů.

Víte, přijde mi docela směšné, jak se tu plamenně mává mečem mravnosti a poukazuje se na to, jak se homoseuálové chovají hříšně, a přitom se "většinová část" populace chová zrovna tak. Ale rád bych znal Váš názor na myšlenku, kterou jsem uvedl v příspěvku č. 275.