MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59082 Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 08:17

#59076: - Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

Fakt je pane, že krymský parlament odsouhlasil referendum o odtržení nebo setrvání Krymu v rámci Ukrajiny a rozhodlo něco kolem 95% obyvatel ve prospěch k připojení k Rusku, při volební účasti 96%...

Amerika způsobila vše, co se děje se současnou vlnou imigrantů, bez mandátu OSN napadli postupně řadu muslimských zemí, dokonce se jejich prodané zbraně obracejí proti nim a myslím, že pokud je někdo sympatizant USA , Ruska, kohokoli jiného, tak nemusí hned nenávidět toho druhého, budete mít rád Obamu a každý Rus je špatný nebo budete uznávat Putina, tak je každý Američan špatný? To nemá moc logiku, snad je v tom nějaký druh naštvanosti.

 

Problém je pouze ve vládní garnituře USA, lobby, finanční  "elity", která nedokáže pochopit, že ji nebude poslouchat celý svět a že jejich čas  vlády celému světu už končí. Psychiatry potřebují tito lidé, kteří šmírují celý svět a chovají se zuřivě jako malé dítě, které je zvyklé si dupnout a vše dostat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59085 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 09:35:17

#59082: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Fakt je ten, ze Ruska pakaz po okupaci před "referendem" vyměnila cele politické vedeni Ukrajiny jak si jiste snadno dohledate.

Snadno si také dohledate znění otázek, kdy obě vedou k okupaci. První pripoeni k Rusku  cestou druha nemoznosti návratu Ukrajiny k ústavě z roku 1992.

Co se týče hovadin, ze demokraticky stát v kterém prokazatelne veřejný prostor spravuji občané osocujete ze všeho zlého na světě, tedy osovujete občany USA, o tom snad ani iz nemá smysl mluvit, neboť jsou to totality jako nyni ta v novem cccp které občanům berou veřejný prostor a jakési podivne bandy KGBaku tedy zlovincu ukradený pristi občanům zneužívají kde co, především na to, aby se udrzeli u moci mohli masivně občany okradat, viz. u mas Klaus a Zeman a jejich oposmluvni zlodejska banda, které se nemůžeme zbavit dodnes.


Nepřihlášený uživatel

#59086 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 09:56:41

#59082: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Ještě dodám k svému příspěvku....

 A to ani nemluvím o tom, že referendum "okresu" nemůže měnit státní hranice i kdyby bylo sebebohulibější. V Rusku tako dokonce nemohou učinit celé státy a to přesto, že se nové cccp nazývá "federací". Tedy Krym se dle vaší bláhové představy přidal "svobodně" k Rusku referendem z kterého nikdy žádným nenásilným způsobem už nemůže vystoupit. Velmi podivné "referendum" jen co je pravda.  A je symptomatické dle celého vašeho příspěvku, že tohle přesně vám vůbec nevadí, ale USA jsou prašivým státem, který může za všechno zlo na zemi. 

Obávám se, že jste jen ubohým ruským trollem.