MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59085 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 09:35

#59082: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Fakt je ten, ze Ruska pakaz po okupaci před "referendem" vyměnila cele politické vedeni Ukrajiny jak si jiste snadno dohledate.

Snadno si také dohledate znění otázek, kdy obě vedou k okupaci. První pripoeni k Rusku  cestou druha nemoznosti návratu Ukrajiny k ústavě z roku 1992.

Co se týče hovadin, ze demokraticky stát v kterém prokazatelne veřejný prostor spravuji občané osocujete ze všeho zlého na světě, tedy osovujete občany USA, o tom snad ani iz nemá smysl mluvit, neboť jsou to totality jako nyni ta v novem cccp které občanům berou veřejný prostor a jakési podivne bandy KGBaku tedy zlovincu ukradený pristi občanům zneužívají kde co, především na to, aby se udrzeli u moci mohli masivně občany okradat, viz. u mas Klaus a Zeman a jejich oposmluvni zlodejska banda, které se nemůžeme zbavit dodnes.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59089 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 10:31:49

#59085: - Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 :-) bílá  nebo černá, hlavně neposlouchat, jednou Bush, Obama, Riceová, apod. budou stát před soudem za válečné zločiny, ale tam je nedovleče nikdo jiný než samotná americká veřejnost, nevím jestli jste někdy někam vycestoval a držíte se nějakých nasátých informací z dřívější doby, já jsem celý produktivní život žil v západní Evropě a tolik hloupých názorů hájících představitele USA jsem tam neslyšel, v Americe šla vždy demokracie zdola, ale ta je tam úplně potlačena, lidi jsou vázání hypotékama, půjčkama pomalu i na hamburgery a mají veřejně strach říct cokoli, protože nesmějí přijít o práci. Nerad vám beru iluzi, ale to je fakt. Mudejí se zmobilizovat, ale tam je průměrný člověk podstatně méně vzdělaný než průměrný Evropan. Jezdili zadrmo, tedy za pár centů, no a podnikat tam mohl každý hlupák, měli vše daleko jednodušší a z té jednochusti se nejsou schopni vymanit. Převálcuje je Číňan, Ind, Evropan, kdokoli a oni se brání špehováním, zastrašováním, řinčením zbraněmi. Buď to oni pochopí sami nebo vyprovokují celosvětový konflikt. Proč teď mlčí a nepomůžou Evropě s uprchlíky, zanechali všude spoušť, to přece sami přiznali, že se jim nepovedlo naimplantovat demokracii, tak proč nenesou následky? |Protože nejsou bohužel schopni sebereflexe.

Tak si to připusťte  


Nepřihlášený uživatel

#59100 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:12:41

#59085: - Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 To je ale blábol když tak vedení Krymské autonomní oblasti.  Ruskou pakáží určitě myslíte politiky Krymu to je přece v pořádku, pokud nové vedení dostalo důvěru Krymského parlamentu. Na Krymu proběhlo referendům a to je podstatné. A to jasně řeklo ano spojení s RF