PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#273 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 09:53

#271: gorwynt - Re: Re: Re:  

 Myslíte, že nedává smysl rodina, kde rodiče dětí jsou otec a matka??

No jo no... svět je zvrácený...

Odpovědi

gorwynt

#275 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 10:27:21

#273: - Re: Re: Re: Re:  

 Shodneme se na tom, že svět je zvrácený. Takhle to dopadá, když mají někteří, opakuji někteří, heterosexuálové děti (měl jsem připraveno asi 10 odkazů, ale systém povolí jen 3):

Syna tloukl o dlažbu, na dceru bral kuličkovou pistoli, tvrdí žalobce

Nadával dětem, bil je, družce chtěl uříznout hlavu. Hrozí mu 10 let

Matka krmila dítě moukou a vodou, to zemřelo. Od soudu dostala pět let

Mám pokračovat dál?

Řekněte mi upřímně: po homosexuálech chcete, aby neusilovali o adopce a výchovu dětí, protože by podle Vás mohly být v budoucnu nějak narušené. Ale jak zabráníte heterosexuálům, aby na dětech nepáchali násilnosti, o kterých jste si mohl přečíst? Co si z té brutální výchovy v těchto rodinách děti odnesou? Proč každého heterosexuála před tím, než se rozhodnou mít potomky, nepošlete k psychiatrovi na vyšetření? Tohle se Vám líbí? Vám taková situace přijde normální? Tohle je přece rodina s dětmi, ta Vámi opěvovaná slavná tradiční hetereosexuální super a úžasná rodina, kde dítě má otcův i matčin vzor. Tak kde je problém? Aha, no jo, on každý totiž nemusí být mentálně způsobilý k tomu vychovávat děti. Zplodit dítě dokáže každý bez špetky inteligence (což je ostatně vidět na cikánech, kteří moc rozumu nepobrali a množí se jako králíci), ale vychovat jej ve slušného a kultivovaného člověka, to už je vyšší dívčí, že? Když jsem ty články četl, chtělo se mi brečet.

Takže ještě jednou: jak zjistíte, kdo je a kdo není způsobilý vychovávat dítě? Kdo a jak zabrání tomu, aby děti nebyly rodiči týrány? Sepište petici taky proti tomu, aby se tyto případy nestávaly.

Dokud se tyto situace nevyřeší a nevyřeší se ani předcházení těmto činům, pak nevidím jediný důvod bránit adopci homosexuály. Nedokážete totiž s jistotou říct, že to bude horší. A můžete si nadávat, jak je libo.