Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 06:13

#2135: galilea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No jo, to jsou již rodilí Francouzi. Tohle jsou pouze žadatelé o azyl a to ještě tak, že ne u nás. Nevěřím, že by tady někdo chtěl vegetovat se životním minimem 3410 Kč

Odpovědi

galilea

#2152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 06:32:51

#2139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tuto debatu rozsoudí jen budoucnost...Jelikož se ale o historii zajímám, vím že dějiny se opakují. Mohamed hlásal své učení v Mekce. Tam ho začali místní potentáti pronásledovat a on uprchl do Mediny, kde dál šířil své učení...No a jednoho dne byl počet jeho přívrženců tak silný, že dobil místo svého azylu a vydal se zpět do Mekky kde jim názorně předvedl, že neudělali dobře, když mu nechtěli dopřát sluchu...Islám je ideologie, kde je demokratická diskuze zcela vyloučena.

 


Nepřihlášený uživatel

#2168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 06:52:42

#2139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 myslím,že nepůjjde o dávky.jpůjde o území s vodou.o vodu samotnou!!bez ochrany hranic ,armády a spojenců to půjde - historicky viděno - velmi rychle. mnoho lidí píše - ať si je tam vezme "Angela" všechny - no, všichni se tam nevejdou a tak se desítky a statisíce rozlejou vedle. množí se 3x rychleji.vlastně oni se množí a my vymíráme . a neuznávají hranice ani nás .jen svojí víru-a tou nás "porazí",protože my musíme být "politicky korektní" ať to dnes znamená cokoli !!! proto by se mělo referendem rozhodnout o odchodu z EU !!! Lidé by si měli vzít zodpovědnost za budoucnost dalších generací na sebe . O tom by nemělo rozhodovat několik jedinců a hospodářské zájmy by měly jít stranou. Můj názor .