Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#2139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tuto debatu rozsoudí jen budoucnost...Jelikož se ale o historii zajímám, vím že dějiny se opakují. Mohamed hlásal své učení v Mekce. Tam ho začali místní potentáti pronásledovat a on uprchl do Mediny, kde dál šířil své učení...No a jednoho dne byl počet jeho přívrženců tak silný, že dobil místo svého azylu a vydal se zpět do Mekky kde jim názorně předvedl, že neudělali dobře, když mu nechtěli dopřát sluchu...Islám je ideologie, kde je demokratická diskuze zcela vyloučena.
Re: Re:
Mě udivuje, kolik je tady pomatenců, kteří by vystoupením z EU zlikvidovali ekonomiku ČR
Re: Re: Re:
Dle Vaší přítomnosti zde soudím, že se Vám mezi těmito pomatenci docela líbí
Už zase ohýbáme hřbet a držkou ryjem zem.
Re:
Re: Re: Re: Re:
Docela se bavím. A taky, kam bychom došli s přímou demokracií pana Pitomia
Re:
#2156: Občan Behmen und Mahren -
Zřejmě jste skutečný rytí nezažil
Takhle ne
Angela teď řekla kolik jich musíme vzít pak nám rozkaže že jim musíme dat stejné podmínky jako mají v Německu tzn. 2000 ojro měsíčně a podobný výhody. Minimální mzda v ČR 9200kč nevím jak dlouho jsme členem EU ale otázka je o kolik nám stoupla ona minimální mzda za dobu účasti? Dobře EU tady něco platí ale většina těch peněz je použita jako úplatky a financování volebních kampaní politických stran viz. kauza Rath. A jestli někdo preferuje moderní tramvaj nebo autobus který muže kdykoliv explodovat protože se někomu zachtělo do nebe to ať se rozhodne v referendu. Tak to vidím já.
Myslela jsem, že v EU jsou si všechny státy rovny, ale opak je pravdou.....přece nám proti naší vůli nemůže nikdo na světě vnutit a nacpat sem k nám kdejakou verbež, které se nechce ani makat, natož tak bojovat za svou zem?!?!?! Je mi fakt zle z naší vlády....žerou za naše peníze a jsme jim lhostejní....
Máte můj hlas.....!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#2139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
myslím,že nepůjjde o dávky.jpůjde o území s vodou.o vodu samotnou!!bez ochrany hranic ,armády a spojenců to půjde - historicky viděno - velmi rychle. mnoho lidí píše - ať si je tam vezme "Angela" všechny - no, všichni se tam nevejdou a tak se desítky a statisíce rozlejou vedle. množí se 3x rychleji.vlastně oni se množí a my vymíráme . a neuznávají hranice ani nás .jen svojí víru-a tou nás "porazí",protože my musíme být "politicky korektní" ať to dnes znamená cokoli !!! proto by se mělo referendem rozhodnout o odchodu z EU !!! Lidé by si měli vzít zodpovědnost za budoucnost dalších generací na sebe . O tom by nemělo rozhodovat několik jedinců a hospodářské zájmy by měly jít stranou. Můj názor .
Re:
přesně tak když nám můžou rozkazat přijmete jich XY proč by nemohly říct dáte jim alfu a betu.
EU je při všech zásadních rozhodnutí těžkopádná a hlavně nesmyslná ! Pryč z Bruselu !
| This discussion has been closed. |