MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58736

2015-09-23 18:18

Sluníčkáři jsou jako všichni fanatici agresivní - utoční a absolutně netolerantní lidé kteří naprosto nerepektují společenská pravidla a jak je vidět v posledním době už ani zákony. -- z toho důvodu je velká chyba myslet si že nejsou nebezpeční - kdykoliv v minulosti společnost tyhle agesivní bandy ,které zbytku společnosti povýšeně sdělovaliy co má myslet o tom či onom problému , jak se o tom či onom problému má vést veřejná debata a nebo dokonce kdo do ní má být připuštěn či nikoliv, se jí to hrubě nevyplatilo. ( viz například tzv. televizní puč ) Náštěstí dnes poměrně přesně víme o koho se jedná a tak ta dříve běžná podprahová mediální manipulace je čím dál méně učinná - proto ta agresivita a útočnost téhle party stoupá

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58795 Re: Co je na tomto agresivního?

2015-09-24 05:46:01

#58736: -  

 

Z jakého zákona, pravidla vyplývá, že by měl úředník respektovat vůli Miloše Zemana....

2015-09-23 09:38

 

....obzváště úředník, který Zemanovi nijak nepodléhá? Ovčáček snad nezná Ústavu? Tedy je potřeba mu připomenout alespoň začátek Ústavy - státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá

Úředník totiž vždy může jednat jen a pouze podle zákon, žádnou jinou možnost nemá, žádnou libovůli respekrotvat někoho přání mu zákon či základní zákon - Ústava nedává. Jediné, čím se musí řídit a to především ve ztahu k občanům a politikům je jen a jen zákon!!!!

Tuhý tedy udělal velmi správně, když nikoho dosud neodvolal. Musel by totiž najít pochybení jeho podřízeného, které by mu vůbec umožňovalo jej odvolat, jinak se sám vystavuje velmi tvrdému tresnímu postihu. 

Řekl bych, že se Tuhému bude velmi těžko takové pochybení hledat v situaci, kdy si pornografická dcerunka soudruha Zemana Kateřina vymínila nekontrolovatelné vjezdy a výjezdy pro několik aumobilů do chráněých objektů, zjevně se souhlasem soudruha "otce".  Stav ochrany objektů je titiž po takové věci v tak děsivém stavu, že ve své podstatě je možné naprosto vše a tudíž ani není možné spáchat chybu, není vlastně co kontrolovat. 

"Mluvčí hradu Jiří Ovčáček řekl, že Dongrese musí odvolat Tuhý, považuje to ale za technickou záležitost. Podle Ovčáčka Zeman svým prohlášením vyjádřil svou jasnou vůli. „Nelze předpokládat, že by jeho vůli pan policejní prezident nerespektoval,“ řekl."