PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

gorwynt

#249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-23 17:09

#244: Jan Kubalcik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pane Kubalčíku, zaplaťpánbůh aspoň za Vás :-), i když s Vámi nesouhlasím, je s Vámi jiná řeč. Sám vidíte, jakým stylem jsou psány příspěvky 245, 246 a 247.

Co se týká v prezentacích té komunity, jasně, objeví se tam jisté excesy, ale z těch 15 000 lidí, které se průvodu zúčastnili, opravdu jako jedinec nemám šanci vidět všechno. Na Letné jsem pak viděl jednoho koženáče. Přiznám se, že sám tomuto způsobu sexu neholduju, nemám ho rád a přijde mi to jako neúcta k partnerovi (různé BDSM praktiky).

Paradoxem je, že si vše špatné myslím o fotbalových fanoušcích. Nelíbí se mi jejich demoliční procházky městem, bitky za přítomnosti široké veřejnosti, jejich usměrňování policií a likvidace stadionu. Co si pak o fanoušcích mám myslet? Je mi jasné, že nejsou všichni stejní, ale takhle to prostě předkládají média. A ta posilují mou představu o fanoušcích jako o méněcenných ubožácích s IQ 45.

Odpovědi

Jan Kubalcik

#267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 21:51:18

#249: gorwynt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vážený pane,

v názoru na skupinu fotbalových fandů, o které se zmiňujete, se shodneme. Byť sám kopanou příliš nesleduji, respektuji, že jde o ušlechtilý sport a proto věřím, že tihle lidé ve skutečnosti sport rádi nemají - je to z nemalé části násilnická lůza.

Jinak jsme si, myslím, my dva už vše řekli.

Mějte se fajn.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík