Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Martin

#134 Vystoupení z EU

2015-09-22 19:19

Chtěl bych jen říci, aby se všichni podívali do prostředků, které nám poskytl například Evropský fond pro regionální rozvoj. Kamkoliv přijdu, vidím evropské peníze. Nádraží, silnice, hřiště, náměstí a další věci. Jsme čistými příjemci evropských dotací, na tomto projektu pouze vyděláváme. Představa, že vystoupíme z EU, je analogicky podobná situaci, kdy bijeme ruku, která nás hladí. Drtivá většina migrantů zde stejně vůbec nechce zůstat, nechápu proto ten povyk mezi majoritní částí veřejnosti. 

Odpovědi

JJ

#159 Re: Vystoupení z EU

2015-09-22 19:26:35

#134: Martin - Vystoupení z EU 

 Pud sebezáchovy je podstatně silnější než nějaká "hladící" ruka. Pokud jste to nepochopil, tak si právě muslimové porcují válečnou kořist - Evropu a to prosím bez jediného výstřelu. A pokud se budou po Evropě potulovat miliony muslimů, tak je to ohrožení bezpečnosti i pro nás a obrovská nezodpovědnost politiků ze zemí EU. 

Tomáš V.

#167 Re: Vystoupení z EU

2015-09-22 19:30:47

#134: Martin - Vystoupení z EU 

 A kolik toho zaniklo z důsledku nařízení a zákazů EU? Byli jsme před EU, budem i po ní, i když to bude bolet. A to, že nechtějí k nám? Tohle je prostě problém celé Evropy a její islamizace, ta probíhá i u ná, jen v měnším měřítku a i kdyby ne, tak co se asi stane, až se zhroutí ty velké a bohaté státy jako Anglie, Francie, Německo, Švédsko a další státy pod tíhou uprchlíků a ustupkům muslimů? Myslíte,že se nás to nedotkne? Že tady i potom bude EU a budem si tu v klidu žít a dostávat dotace?


Nepřihlášený uživatel

#535 Re: Vystoupení z EU

2015-09-23 04:15:27

#134: Martin - Vystoupení z EU 

 Ale my taky do té kasy dáváme dost velký balík, takže ty dotace jsou taky  z našeho, nejen z fondů.  A mimo jiné, raději se uskromním, ale budu v bezpečí.