Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Re: počet podpisů
Hmotné... to je ale chytrej system ktery funguje hezky proti nám
Re:
A co dál? Už to někde Tomio Okamura řekl? Proč se ho neptáte, jaké navrhuje kroky po vystoupení?
jsem pro vystoupení z EU nelíbí se mi jejich diktát jsme suverenní stát
Vystoupení z EU
Chtěl bych jen říci, aby se všichni podívali do prostředků, které nám poskytl například Evropský fond pro regionální rozvoj. Kamkoliv přijdu, vidím evropské peníze. Nádraží, silnice, hřiště, náměstí a další věci. Jsme čistými příjemci evropských dotací, na tomto projektu pouze vyděláváme. Představa, že vystoupíme z EU, je analogicky podobná situaci, kdy bijeme ruku, která nás hladí. Drtivá většina migrantů zde stejně vůbec nechce zůstat, nechápu proto ten povyk mezi majoritní částí veřejnosti.
Odchod z EU - bolestivé, ale jediné řešení pro zachování národního státu
Hlasuji pro vystoupení z EU!
Re: Re: Re: počet podpisů
#128: Džííz - Re: Re: počet podpisů
Takže je to tady celkem na piču...
Tak až uspořádáte petici opravdovou, pak se mnou počítejte!
plná podpora
Dobrý den, toto již mělo být dřív, jsem v demokratickém státu a nechcem aby nám EU diktovala co pěstovat a všechno, EU neni nic jiného než kolonizátor
Re: děkuji
#119: Monika Katyinová - děkuji
Česká republika se píše takto. To by měli vědět všichni vlastenci.
Podepíšu jakoukoliv petici a komukoliv na vystoupení z unie vedené nacistickým německem
... a bude hůř, když v EU zůstanem ... kam se sere diktát z Moskvy z dob sociálu ... tak něják mě to připomína Stalina a Hitlera
Petice
Mnichov byl diktát, toto je druhý Mnichov. Ve jménu obětí toho prvního diktátu je potřeba zabránit tomu druhému.
držme se pospolu ;-)
Teď to jsou kvóty o migrantech, jednají, jako by to bylo zboží - co bylo když podobně jednala vláda nacistická ..... ALE CO BUDE DÁL A PŘÍŠTĚ...... Když je zase něco napadne. Změní nám třeba název, jako s některými potravinami.....?
Toto se nikdy nemělo stát,jak tato současná situace tak vstup naší země do EU.Vždy jsem byl proti EU a tak to i zůstane.Toto už chtěl Štefánik a Masaryk toto stryktně odmítnul.Vstupem byl pošlapán Masarykův odkaz a tím i spochybnění jeho záměru SAMOSTATNOSTI Československého státu.Právě samostatnost měla být základem tohoto státu.Právě toto slovo SAMOSTATNOST,má blbým napovědět co tím bylo myšleno.Však 300 let poroby stačilo proto,aby se československý lid v roce 1918 osamostatnil.Novodobí politici by si neměli brát masarykovo jméno do svých nenažraných rypáčků a neignorovat náš názor.Česká politická sorto,STYĎTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |