MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58584 Re: Re: A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?

2015-09-22 18:20

#58575: - Re: A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?  

 nesmysl....kouknete na strany v jinych demokratickych statech.....par odpadliku ani afer  je nepolozi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58588 Re: Re: Re: A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?

2015-09-22 19:40:16

#58584: - Re: Re: A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?  

 S ANO StB se to má tak, že "jako nekradou", ale StBák tu partu financuje z toho svého cirkusu Agrofert, který sice na jedné straně daně "jako zaplatí" a na druhé straně si ovšem od státu a EU pobere dvojnásobek toho co na daních zaplatil, tedy celý ten jeho cirkus platíme nejen my, ale i daňoví poplatníci v EU.  Z toho "daruje" tomu svému druhém cirkusu ANO StB, načež si dar zase odmázne z daně z příjmu, kterou pravděpodobně celý ten jeho cirkus neplatí žádnou, neb si odmázl ten dar ANO StB a především proto, že je to celé proúvěrované. 

Tohle mu dosud ti jeho polo-lidi co jej volí tolerovali, když jim slíbil, jak zatočí s těmi, kteří rozkrádají tento stát. Situace je ale taková, že nenašel jediného zloděje, přestože vyházel půlku státní správy. Výsledkem tohoto "masakru" je, že má masivní propad výběru DPH a to přesto, že je obrovský růst HDP.  

Jeho voliči s ním mají obrovskou trpělivost, ale až znovu přijde s deficitem 100 mld. tak už jim trpělivost bude docházet, neb se začnou ptát, kde jsou ti zloději desítek či dokonce stovek miliard ročně a jak je možné, dnes je opět tak děsivý deficit, když jediného koho StBák označuje za zloděje je Kalousek, který měl ovšem v době masivního propadu nezaměstnanost jako StBák v době masivního růstu. 

Na volič ANO StB je to zatím složité, ale přijde to, neboť taková koncentrace blbců, která je v ANO StB nemůže přežít a dřív nebo později ne někdo chytrý zničí na jejich vlastní blbosti.