MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58564 Lidové auto založené Hitlerem dojelo do konečné stanice.....

2015-09-22 16:36

Lidové auto jede do krachu, pokuta v USA v miliardách dolarů a k tomu pokuta v EU v podobné výši to těžko může Lidovému autu projít. Pokud firma dělala podvod tohoto druhu a reálné emise byly 40x větší, než bylo deklarováno, je to věc naprosto absurdní.  K celé věci se přidají majitelé aut, kteří budou chtí peníze zpět a ty budou zastupovat nekompromisní právníci. 

Celá věc má i rovinu kulturní a mravní, která bohužel odkazuje na způsob založení VW a to už je věc velmi vážná, pokud firma byla schopna využít inženýrů na vytvoření podvodu tohoto druhu. Velmi to připomíná totiž využívání inžernýrů na hrůzu II. světové války totalitním Německem, přitom právě lidé, kteří mají vzdělání by také měli mít tolik odpovědnosti, aby se takových podvodů neúčastnili. 

Proto se domnívám, že VW se blíží ke "krachu" tedy převzetí "konkurencí", pravděpodobně Google, Microsoft nebo Tesla. Značka pravděpodbně zanikne a nahradí jí značka nová - GC (Google Car), TM (Tesla Motors) a nebo MiC (Microsoft Cars), přestože Microsoft je velmi konzervativní, může překvapit.  Je velmi pravděpodobné, že celá věc bude mít velmi vážnou trestní dohru pro statutární orgány firmy i pro firmu samu, neboť i právnická osoba je trestně postižitelná.

Řekl bych, že přes velikost firmy se kriminálu šéfové Lidiového auta nevyhnou, neboť rozsahem se jedná o stejný princip, jako podvody na burzách, které jsou především v USA tvrdě trestány. Podvod velmi připomíná letadlo např. "investora  Allena Stanforda.

Falšovala emisní testy i Škoda? Nekomentujeme to, říká automobilka

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58581 Re: Lidové auto založené Hitlerem dojelo do konečné stanice.....

2015-09-22 18:02:26

#58564: - Lidové auto založené Hitlerem dojelo do konečné stanice..... 

 Falsovani s emisemi a to ve vozech prodavanych v USA..??? no to se musela ta paka VW ASI ZBLAZNIT....emise se v USA velmi hlidaji.