MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58543 Re: Re: Re:

2015-09-22 14:55

#58511: - Re: Re:  

    EU zpravuje veřejný prostor takovým způsobem, že k mnohým článkům o Transatlantické obchodní dohodě zvané TTIP se nedostane ani volený politik, natož pak běžný smrtelník. Ano to jsou ony "demokratické" nástroje díky nimž se běžný občan o zásadních věcech své budoucnosti nic konkrétního nedoví, kromě ovšem několika hloupých slibů a proklamací. Korporace a tajné spolky, které mají ouřady celkem pevně v hrsti, se postarají, aby v těchto otázkách šla právě veškerá demokracie střemhlav do otvoru análního. Nemluvte tedy o nástrojích jakési abstraktní "demokracie" na kterou lze shodit cokoli a mluvte o nástrojích korporátních spolků trilaterární komise Bilderbergu a podobné bandy prevítů, nikoli o nástrojích "demokracie" vy ZHOVENKAVÁRNICKÝ darebáku. Vaše bláboly o totalitním extrémizmu jsou dnes již opravdu mimo realitu.

Jednostranou nekritickou podporou ztrotlovatělých umělců "Ztohoven"si vy bando výraz - Zhovenkavárna naprosto zasloužíte. Jasně že v zahraničí málokdo zná podobu našeho prezidenta, jeho názory, jeho způsob vyjadřování a ani leckdo tam nic neví o jeho fiziognomii, ale co o tom každému venku utkví v hlavě je to, že v Česku si lze s prezidentskou zástavou klidně i vytřít řiť a nikomu z rádoby inteligentní a kulturní obce to absolutně vadit nebude. Toto je vzkaz této debilní ztohovenské akce právě do zahraničí.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58546 Re: Re: Re: Re:

2015-09-22 15:28:36

#58543: - Re: Re: Re:  

Žvaníte naprosté hovadiny, všechny mezinárodní smlouvy jsou dokonce k dispozici už v rozpracovaných podobách a může tedy kdokoliv sledovat vývoj smlouvy. 

To je totiž ta vaše rusko trollí propaganda, že je něco v EU tajemného. Tajemní jsou přitom KGBáci v Kremlu, z prostého důvodu, jsou to přece KGBáci.