MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58506 Re:

2015-09-22 11:04

#58503: -  

 Žijeme v morálním bahnu. Za to může Havel a jeho nohsledové. Napadají prezidenta, zneuctívají naši zemi. Vyzdvihují Havla jako světce, ale všichni víme, co to bylo za zloděje, vraha slovanů, nemravu a ožralu. Jenže to jsme se dozvěděli pozdě. Zeman je inteligentní a patří na hrad. Pro naši zem dělá moc. Spočteme jim to při volbách.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58511 Re: Re:

2015-09-22 11:21:30

#58506: - Re:  

 


Výhoda EU je v tom, že veřejný prostor skutečně spravuje a dokonce má i nástroje....
2015-09-22 06:13


#58473: - 

 ... i prostředky pro správu veřejného prostoru. Oproti tomu totality roztodivnéhu druhu nemají ani nástroje a už vůbec ne prostředky na správu svobodného veřejného prostoru. U totalit se v podstatě vždy jedná o alterace bolševismu či nacismu, což v podstatě extrému jedno a totéž jest a i toho vyplývá, že extrém logicky spravovat svobodný veřejný prostor nemůže, neboť extrém je z hlediska politiky deviace, ale pozitivního na ní není nic, přestože se to Miloš Zeman snaží všemožně dokazovat.

Tedy vy se o tom díky nástorojům (svoboda vyjdařování, shromaždování, demokratické zákony, ústavy obecně) a prostředkům (daně prosperujících občanů) demokracie, že "problém" s tím či oním může existovat se v EU určitě dozvíte a to je mimo jiné proto, abyste měl možnost se ve věci (události)  mravně, kulturně a znalostně mohl účastnit a tím se staral správným způsobem (tedy přsně jak definují demokratické ústavy) o veřejný prostor nikoliv proto, aby jste si vsugeroval představu, že je to problém neřešitelný případně řešitelný "řádně po nacisticku" či "po bolševicku" což jak už nyní víte je v podstatě totéž.

Také jste se právě dozvěděl, že v demokracii je veřejný prostor občanů a část veřejného prostoru svěřují do správy politikům. Také jste se mimochodem dozvěděl, že demokracie je úžasná v tom, že vám vůbec dává možnost určit jak velkou část veřejného prostoru budou politici spravovat a umožňuje vám se o této věci rozhodovat každé čtyři roky. Také jste se mimochodem dozvěděl, že komunisté a náckové proto volby ruší, neboť občanům kradou nejen veřejný prostor, ale i jejich soukromý a bohužel v obrovské míře i jejich životy fyzické nejen ty duchovní.

Mimochodem jste se také dozvěděl, že tam, kde je veřejný soukromý prostor spraván, je velmi obtížné, aby jej ovládali zločinci, extrémisté roztodivného druhu. Proto také ruská propaganda útočí na samu podstatu demokracie a snaží se vytvářet dojem, že demokracie není spravována občany, ale kýmsi v "zákulisí" a to přesto, že právě demokracie je díky maximální míře transaparentnosti, která je snadno prokazatelná i vaším příspěvkem, spravována právě občany a ti s tím mají svojí životní zkušenost, tato zkušenost je součástí jejich životů po generace stejně jako je v totalitách součástí životů po generace to, že žádný veřejný a soukromý prosto občané spravovat nemohou ale musí to děla "stana", která si do ústavy dala ustanovení o její "vůdčí úloze", proto ruská propaganda tímto způsobem útočí právě ve východní Evropě.


Nepřihlášený uživatel

#58517 Re: Re:

2015-09-22 11:35:00

#58506: - Re:  

 


To je marný, to logicky totalitně smyšlející "polo-lidé" těžko mohou akceptovat....
2015-09-22 09:56


#58492: - 

 ....nechápou, proč to demokratická země USA strpí, nerozumí tomu. Neznají prinicip správy veřejného prostoru a soukromého prostoru sebevědomými občany, znají jen podivně pokřivený termín "stát" jako prostor, kde jakási podivná "politická" strana určuje pravidla ve veřejném a dokonce i v soukromém prostoru. Nechápou ani tak základní věc, že politici v demokracii spravují jen velmi malou část veřejného prostoru a zbytek prostoru spravují občané svým každodenním životem a především každodenním dodržováním základních pravidel slušnosti, morálky, kultury.  Je to pro ně naprosto nepochopitelné, mají představu, že to za ně musí "někdo udělat", že musí existovat "někdo" kdo jim řekne, co je slušné, mravné a kulturní - komunisté a náckové této "pasivity" využívají a "pravidla" určí tak, že mravné, kulturní a slušné je to, co řikají oni a tím pádem jsou oni, kdo MUSÍ VLÁDNOUT a co je podstatné "na věky". Nejzajímavější je ale na věci to, že totalitní pravidla jsou přitom už na první pohled nemravná, neslušná a nekulturní, neboť naprosto odmítají jakoukoliv "odchylku" od těchto pravidela a diskusi o ní, neboť by pak bylo naprosto zřejmé, že jejich pravidla jsou skutečně totalitní - tedy nemravná, nekulturní a neslušná, vedoucí k děsivým věcem, jako je masové vraždění bližních, kteří se "provinili" mnohdy jen tím, že žili své životy.