PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

gorwynt
Nepřihlášený uživatel

#206 Re:

2015-09-20 21:04

#204: -  

 Vskutku obsáhlá reakce, milá redakce.

Ovšem už jsem někde výslovně napsal, že o texty náboženských fanatiků nestojím, tedy žádné odkazy na nějaké stránky Gloria a podobně.

Pokud si myslíte, že by nějaká lesba nebo gay chtěli zničit tradiční rodinu, pak jste na hlubokém omylu. To, že chcete zachránit zbytky rodin a tvořit další, je každému jasné, včetně mě, protože sám z té tradiční rodiny pocházím. Nemám absolutně žádný důvod ji rozvracet, poškozovat a likvidovat a už vůbec jej nepovažuji za přežitek. Ale Vašeho výsledného stavu nedosáhnete žádným zákazem. Tohle se Vám prostě nepodaří. Jak píšete na konci, začněte řešit krizi. Ale podporou, nikoliv zákazem.

Otázka Prague Pride, je zcela mimo. To bych pak mohl vytáhnout třeba to, co otcové rodin vyvádějí na sportovních stadionech a jak se někteří účastní demoličních procházek městem. Ledaže tím chcete naznačit, že sňatky a adopce homosexuálů jsou to nejhorší na světě, horší než války nebo státní převrat.

Důvody existence této petice jsou iracionální a ničím nepodložené. Pokud si troufáte tvrdit, že výzkumy ve prospěch homosexuálů jsou zmanipulované, mohu to samé říci i o zdrojích v jejich neprospěch. Stejně jako se najdou lidé, kteří by raději vyrůstali v homosexuální rodině, najdou se i tací, kteří by tam vyrůstat nechtěli.

Zkrátka a dobře si nemáme co vyčítat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#210 Re: Re:

2015-09-20 21:49:41

#206: - Re:  

 Nejspíš jste tak trochu nábožensko-fóbní nemám pravdu? Co by tomu řekli Vaši přátelé z LOGOSu.

Extrémní promiskuita homosexuálů je naprosto tvrdou realitou a potvrzují to nejen studie, ale i lidé, kteří podobný způsob života žili. Když se distancujete od Praguje Pride, tak se tím pádem distancujete i od LGBT nemám pravdu?