PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#205

2015-09-20 20:10

Ta naše pošahaná pseudohumanistická společnost jde totálně do háje. Snaží se zavděčit všem "menšinám" a díky tomu utlačuje druhé. Snaží se dodržet lidská práva zločinců, proto upírá obětem právo obrany pod pohružkou nepřiměřenosti, ve vězení lpí opět na jejich nedotknutelných právech, proto jim dopřává bezpracný, relativně luxusní pobyt, který nemá s trestem nic společného, vše ale musí zaplatit daňoví poplatníci, tedy i samotné oběti. Jak ty k tomu přijdou? Snaží se vyslyšet práva imigrantů, proto jim musí domácí obyvatelé ustupovat a přizpůsobovat se jejich zvyklostem, byť mnohdy barbarským, tolerovat jejich kulturní projevy neslučitelné s naším právem a dělat, že je vše naprosto vpořádku, ba co víc, že nás toto soužití (spíš soužení?) dokonce obohacuje a komu se to nelíbí, nemá právo nikterak protestovat, neb to je xenofobie a ta je v dnešní době nepřijatelná (tedy jen z naší strany, z jejich strany to nevadí). Snaží se zavděčit homosexuálům, transvestitům a jiným zvrhlíkům, klidně jim svěří dítě, ale nezajímá ji, že tím porušuje práva těch nejkřehčích - práva dětí na život v plnohodnotné rodině s otcem a matkou. Společnost, v níž žijeme, je totálně převrácená a na hlavu postavená. Do jakých absurdit až hodláme zajít v bezprecedentní honbě za poptávkou lidských práv? Kam až chceme klesnout?

Odpovědi

Peťa

#208 Re:

2015-09-20 21:28:18

#205: -  

 Lidi, jen bych chtěl upozornit, že to, co se kolem nás děje, nejsou jen pouhé "Darwinovy" náhody, ale řízená strategie. Řídí ji ti, kdo do toho kolotoče investují mnoho miliard dolarů. Skutečně si myslíte, že je náhoda, že se všude ve světě šíří gender ideologie, jako houby po dešti?, že homosexuálové jsou prosazováni všude (vč. médií)? Někdo to chce. Na druhou stranu tady máme zdánlivě protichůdnou stranu mince - islamizace. Ejhle, dlouho klid a najednou miliony utečenců, kteří prchají před islámským státem. Je třeba si položit otázku, kdo to zařídil? Kdo tu srandu financuje? Z historie je velmi dobře známo, že např. svobodní zednáři financovali mnohdy protichůdné strany, aby docházelo k určitým strategicky promyšleným konfliktům a bojům. Běžný člověk by řekl "to je nesmysl, proč financovat obě strany"? Odpověď je prostá, protože zdecimovaná společnost, která se zmítá v krizi, snadno přijme "opatření", které by za běžných okolností nikdy nebyla ochotna přijat, protože je poddajnější a přizpůsobivější. Na to čekají ti, kteří tyto záležitostí financují. Pokud chcete vědět kdo to je, tak si zjistěte, kdo stál za vytvořením Federálního rezervního systému. Tyto subjekty jsou soukromé finanční zdroje, které lobbují do konkrétních projektů a záměrů, aby ve společnosti vytvořili co nevětší chaos. 

Když to zjednoduším. Pokud chcete vytvořit dokonalý totalitní systém? Nejprve musíte danou společnost provést velkou krizí (pokud možno nakumulováním těchto krizí), pak si můžete určovat pravidla, jak se vám zlíbí. Viz model Francouzské revoluce - ve zničené zdecimované společnosti najednou z čista jasna přichází „zachránce“, který stabilizuje Francii, alespoň si lidé mysleli, že je to zachránce, ve skutečnosti se jednalo o diktátora. Ptám se, měla tehdejší společnost na výběr?

Dnešní svět stojí před úplně stejným scénářem, jen v širším měřítku (globálním). Nejprve připravit kumulaci krizí, ty nechat dolehnout na společnost a pak je již připravena scéna na příchod "zachránce" společnosti a světa. Jsem přesvědčený, že tento "zachránce" již netrpělivě čeká "za oponou dětí" na svoji klíčovou roli.