MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58188 Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to

2015-09-20 11:31

#58186: - Re: Re:Tvůj blábol jsme nečetl

 Ti havloidní dobytci a vlastizrádci ovšem českou standartu prezidenta republiky, která má jistě vyšší cenu, než 5000 Kč, ukradli. To trestný čin v každém případě je. Stejně jako tvé urážky pana prezidenta, sráči. Je to urážka českého národa od pronacistický proukrajinských a promuslimských havloidních teroristů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58193 Re: Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a

2015-09-20 12:29:23

#58188: - Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to  

 Pokud si vlajku vzali, tak jistě jen proto, aby jí pak zpětně mohli vyměnit za Zemanovy trenýrky a nedošlo tedy k jejímu poničení na střeše Hradu či ztrátě např. větrem, byť i to by byla skvělá performance - standarda prezidenta letící Prahou.  Možná takto budou lítat ony trenky, nebo je někdo vyvěsí na některém z vysokých domů naproti přes řeku a že to přijde, o tom nemám těch nejmenších pochybností. 

Co se týče trestných činů, marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana nelze urazit a to z věcného důvodu, neb aktuálně požívá absolutní beztrestnosti. Existuje ovšem u důvod čistě lidský, neexistuje totiž výraz, kterým by bylo možné častovat Miloše Zemana, který by on sám už nevypustil z jeho oplzlých úst, tedy nelze urazit člověka, který na sebe kdykoliv promluví na veřejnosti, lije celé cisterny svých a Putinových exkrementů.