MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58176 Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to samé jest...

2015-09-20 06:48

....neboť se jedná o extrém a ten je vždy jen jeden, byť fašismus jinak získává zdroje - vydíráním kapitalistů - tedy pravicově neznárodňuje, ted pokud majitele rovnou nezavraždí, pak je "znárodnění" logické, bolševismus rovnou znárodňuje a pak pro jistotu ještě původní majitele vraždí. 

Ovčáček si tedy velmi popletl pořadí událostí - nejdřív se dostal velmi podivnou kampaní za velmi podivné peníze na Hrad marx-leniniský komunistický nácek Zeman a až následně část společnosti toto začala poprávu kritizovat, když jejich mírná kritika v době retro komuistické kampaně Miloše Zemana nebyla pochopena. 

Ztohoven jsou naprosto úžasní. 

Ztohoven na místo Zemanovy vlajky vyvěsili trenky. Fašizace, uvedl Hrad

Na Pražském hradě vlály obří rudé trenky. Pověsili je tam recesisté

"Mluvčí se vůči autorům záměny vyjádřil velmi kriticky také na sociální síti Twitter. „Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a Hradu českých králů, československých a českých prezidentů,“ uvedl. Pražská kavárna je termín, kterým své názorové oponenty často označuje prezident Miloš Zeman."

Ovčáček se mimochodem projevil jako standardní komunistický nácek, neboť Ztohoven státní vlajku nijak nezneuctili. Sundali ji a žádný hanebný čin zneuctění tohoto symbolu neudělali. Na stožár, pověsili symbol Miloše Zemana komunisticko-nacistické rudé trenky, to je vše. Udělali to mimochodem proto, že si stáního symbolu - vlajky evidentně váží daleko více, než Miloš Zeman. 

Ovčáček navíc opět lže, neboť se i kdyby dokonce vlajku spálilli či skutečně se pokusili jí nějak "znahobit" nejednalo by se o trestný čin, ale PŘESTUPEK.  Tedy nejsou to Ztohoven, kdo něco fašizují, ale mluvčí osoby v ústavní pozici prezident a to je opravdu děsivá zpráva pro občany této země. 

„Mohu potvrdit, že došlo nejen ke zneuctění státního symbolu, vlajky prezidenta republiky, což je mimochodem trestný čin, ale též ke zneuctění hradučeskýchkrálů. Doufám, že policie a státní zastupitelství budou postupovat naprosto nekompromisně, i když se pachatelé budou snažit stylizovat do role obětí,“

Zákon o užívání státních symbolůříká, že se fyzická osoba dopustí přestupku tím, že „zneužije, úmyslně poškodí nebo hrubě zneváží státní symbol České republiky“. Přestupek lze trestat sankcí až deset tisíc korun.

Řekl bych, že se najdou minimálně stovky lidí včetně mne, kdo za Ztohoven rádi zaplatí onu nejvyšší možnou pokutu 10 000,- korun, pokud se vůbec najde někdo, kdo toto bude schopen prokázat, jako hrubé zneuctění státního symbolu, neboť by se u soudu spíše probíralo, jestli státní symbol neznevažuje už svojí přítomností na Hradě marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman. 

Jen namátkou - kravata s ruskou trikolorou (jiné pořadí barev, než u trikolory české) v době inaugurace, připnutí si oranžovo černé stuhy v Kremlu, účast na vojenské přehlídce v Pekingu, umístění komunisty a KGBáka Remka do Ruska na velvyslanectví, jeho oplzlosti ve veřejných projevech z ústavní pozice - prezident, jeho odporné lži o panu Peroutkovi a panu Churchillovi. 

Marx-leninský komunistický nácek, by musel platit za znevažovávní státních symbolů České republiky, pokud by se bral každý jednotlivý případ každý den minimálně desetkrát, leč je absolutně beztrestný, proto se to neřeší. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#58177 Miloš Zeman s prostatou panice, dle jeho vlastních slov má konečně vlajku....

2015-09-20 07:15

....s důstojným heslem, nejen proto, že vlastně nikdy nemluví pravdu, tedy heslo "pravda vítězí" je v jeho životě, projevech, jednání vlastně další obrovskou lží. 

„Dnes nad Pražským hradem konečně zavlála standarta muže, který se nestydí vůbec za nic,“

Café Hawelka

#58178

2015-09-20 07:30

Ztohoven? Já jim fandím.


Nepřihlášený uživatel

#58179 Re: Je potřeba z toho ven....

2015-09-20 07:35

#58178: Café Hawelka -  

 Z toho ven jsou naprosto úžasní. Je na čase, aby se země skutečně vymanila z marasmu, který díky Zemanovi postihuje tuto zem, je na čase "Z toho ven".

 

"rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky"

kchárel

#58180 Re:

2015-09-20 07:40

#58154: -  

 to potom znamená, že i příznivci Kchárla Bilderberga, jsou HULIBRCI. zle matičko zle schwarzdementi zde = zle matičko zle imigranti zde.


Nepřihlášený uživatel

#58181 Re: Re:

2015-09-20 07:43

#58180: kchárel - Re:  

 Ruský trolle vy už jste úplně mimo realitu, jak je nakonec po vás ruských tollech požadováno :-). 

Café Hawelka

#58182 Re: Re:

2015-09-20 07:57

#58180: kchárel - Re:  

 Ty slátaniny si strč někam, ty Ovarův opičáku.


Nepřihlášený uživatel

#58183 Re:

2015-09-20 08:07

#58168: -  

 Zase lžeš, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku!


Nepřihlášený uživatel

#58184 Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to samé jes

2015-09-20 08:19

#58176: - Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to samé jest... 

Mluvci Ovcacek by mel mit sveho mluvciho, aby nekdo vysvetloval jeho lzi a bolsevicke blaboly .

Bedřich Smetana!

#58185

2015-09-20 09:25

Havlisté se zase projevili, já bych je flákal!


Nepřihlášený uživatel

#58186 Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to samé

2015-09-20 09:57

#58184: - Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to samé jes 

 Je to skutečně šílený, že úředník státu veřejně  a záměrně lže. Ovčáček jako úředník může jediné, může jednat jen a pouze podle zákona, nijak jinak. Zákon natož Ústava mu nikde neumožňuje lhát.  Pokud si myslím, že může jako mluvčí "interpretovat lži Miloše Zemana" tak to se právě velmi plete. Miloš Zeman logicky jako úředník také nesmí lhát, má proto Ovčáčkovi ovšem zásadní výhodu, není za lži postižitelný. 

Ovčáček, sejně jako Augustin a další lháři - úředníci z Hradu by si měl velmi pečlivě přečíst Ústava, kde hned na jejím začátku zjistí, že státní moc - Ovčíček jako úředník státu a jako "mluvčí" uplatňuje státní moc kdykoliv se veřejně vyjadřuje, lze uplatnit jen a pouze podle zákona. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Ovčáček si myslí, že může vše, není to pravda. Nemůže jako státní úředník tvrdit, že se jedná o trestný čin, když se v nejhorším případě může jednat o přestupek a to by se ještě muselo prokázat následující. 

(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku 5c) tím, že zneužije, úmyslně poškodí nebo hrubě zneváží státní symbol České republiky.

(2) Za přestupek podle odstavce 1 lze uložit pokutu do 10 000 Kč.

Věc je opravdu velmi vážná je možné, že na Ovčáčka bude žaloba skutečně připravena, neboť je velmi pravděpodobné, že Ovčáček soustavným lhaním nedodržuje Ústavu a bude nutné to řešit. Je velmi pravděpodobné, že Ovčáček spáchal trestný čin šíření poplašné zprávy. 

Jak tedy "z toho ven"? Je nutné, aby se občané lžím z Hradu začali aktivně bránit a to žalobami, kdykoliv se jakákoliv lež objeví. Bude jich jistě při každém vystoupení Ovčáčka i Zemana hned několik, ale vypadá to, že žádná jiná možnost jak přinutit partu StBáků a KGBáků z Hradu k tomu, aby jednali mezích Ústavy není k dispozici. 

 

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu státní správy, územní samosprávy, nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 opětovně,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu,

d) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci, nebo

e) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti právnické nebo fyzické osoby, která je podnikatelem.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo

b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.


Nepřihlášený uživatel

#58187 Re:

2015-09-20 11:25

#58178: Café Hawelka -  

 Je tu nějak moc nasráno.


Nepřihlášený uživatel

#58188 Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to

2015-09-20 11:31

#58186: - Re: Re:Tvůj blábol jsme nečetl

 Ti havloidní dobytci a vlastizrádci ovšem českou standartu prezidenta republiky, která má jistě vyšší cenu, než 5000 Kč, ukradli. To trestný čin v každém případě je. Stejně jako tvé urážky pana prezidenta, sráči. Je to urážka českého národa od pronacistický proukrajinských a promuslimských havloidních teroristů.

Ztohoven - havloidní zmrdi urazili náš národ

#58189 Pravda těm teroristickým pravdoláskovým šmejdům nevoní

2015-09-20 11:32

Vlajka prezidenta České republiky nebo také standarta prezidenta České republiky je podle zákona č. 3/1993 Sb., o státních symbolech České republiky, oficiálním státním symbolem České republiky

 

Vlajka prezidenta republiky je bílá, s okrajem skládajícím se z plaménků střídavě bílých, červených a modrých. Uprostřed bílého pole je velký státní znak. Pod ním je bílý (stříbrný) nápis PRAVDA VÍTĚZÍ na červené stuze podložené žlutými (zlatými) lipovými ratolestmi.

Nepřihlášený uživatel

#58190

2015-09-20 11:59

Za současný stav světa můžeme poděkovat Spojeným státům. USA se dlouhou dobu pokoušely odstranit syrského prezidenta Asada a chtěly k tomu využít různé síly. Zájmem USA je také oslabit Evropu, je zatím třeba hledat zájmy kapitalistů. V jejich zájmu na Blízkém východě pracují americké tajné služby.


Nepřihlášený uživatel

#58191

2015-09-20 12:02

Mohlo tu být dobře. Kdyby to tu pravdoláskovci nerozkradli a nezaprodali nás skopčákům a uprchlíkům.


Nepřihlášený uživatel

#58192

2015-09-20 12:04

„Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a Hradu českých králů, československých a českých prezidentů,"


Nepřihlášený uživatel

#58193 Re: Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a

2015-09-20 12:29

#58188: - Re: Re: Re: Koministický zemanot Ovčáček si vůbec neuvědomuje, že bolševismus a nacismus jedno a to  

 Pokud si vlajku vzali, tak jistě jen proto, aby jí pak zpětně mohli vyměnit za Zemanovy trenýrky a nedošlo tedy k jejímu poničení na střeše Hradu či ztrátě např. větrem, byť i to by byla skvělá performance - standarda prezidenta letící Prahou.  Možná takto budou lítat ony trenky, nebo je někdo vyvěsí na některém z vysokých domů naproti přes řeku a že to přijde, o tom nemám těch nejmenších pochybností. 

Co se týče trestných činů, marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana nelze urazit a to z věcného důvodu, neb aktuálně požívá absolutní beztrestnosti. Existuje ovšem u důvod čistě lidský, neexistuje totiž výraz, kterým by bylo možné častovat Miloše Zemana, který by on sám už nevypustil z jeho oplzlých úst, tedy nelze urazit člověka, který na sebe kdykoliv promluví na veřejnosti, lije celé cisterny svých a Putinových exkrementů. 


Nepřihlášený uživatel

#58194 Re:

2015-09-20 12:29

#58192: -  

 Cesky prezident ?  Koho mas na mysli ?  To prorusacky, ozraly, prolhany dementni hovado ?

On je tim, kdo znesvetil Hrad, sidlo ceskych kralu a prezidentu !

Ale musi se mu priznat, ze v mnoha smerech se snazi. Stacilo malo a  "obohatil " Korunovacni klenoty o

savli.


Nepřihlášený uživatel

#58195 Re: Ovčáček spáchal trestný čin šíření poplašné zprávy, neboť ....

2015-09-20 12:32

#58192: -  

 ...záměrně lživě uvedl, že  zneužití, úmyslné poškození nebo hrubě znevážení státního symbolu České republiky je trestným činem, explicitně vztáhl svojí lež k tomu, že se jedná o trestný v souvislosti se znevážení státního symbolu. 

Tedy nefašuzují odvážní a úžasní performeři ze skupiny "Ztohoven" tedy "z toho ven", ale naopak komunistista Ovčáček, který nás naopak vtahuje do děsivého marasmu. 

Mohu Vás ujistit, že zvažuji podání žaloby, mnoho příležitostí jak vstoupit do děje vítězně se totiž nenabízí, tato je naprosto skvělá a navíc naprosto jasné, Ovčáček skutečně páchá trestný čin v podstatě vždy, když lže a protože je mluvčí Zemana, který lže nepřetržitě, páchá Ovčáček trestný kdykolvi za Zemana mluvi. 

Pokud bych tedy např. chtěl kandidovat do EP nebo Senátu, je to naprosto unikátní příležitost, jak se velmi dobře zviditelnit a získat obrovské množství voličů, neb i drtivá většina voličů marx-leninského komunistického nácka považuje Ovčáčka za naprostého idiota. 


Nepřihlášený uživatel

#58196 Re: Hned se vyjasňuje proč marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman jezdí....

2015-09-20 12:37

#58191: -  

 ...."otvírat dveře do Ruska a Číny". Také jste naprosto jasně vysvětlil proš spolukradl MUS a nejen MUS. Dokonce jste dokonale vysvětlil, proč privatizoval za 1 Kč IPB dokonce jste objasnil, pro nejdříve komunista, asi i StBák - prognosťák, pak ODS, dnes socan Mládek vyhrožoval z pozice náměstka ministra financí Nomuře znárodněním IPB a proč tedy Nomura - Saluka, jak se můžete dočíst v protokolech z arbitráže zveřejněných ministerstvem financí arbitráž spustila. 

Prostě je to křišťálově čisté jak Stanislav Gross, miláček to Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#58197 Re:

2015-09-20 12:38

#58190: -  

 Děkujeme za ukázku typické rusácké propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#58198 Re: Velmi pravděpodobné je, že v Syrii došla trpělivost tamním občanům s totalitou....

2015-09-20 12:39

#58190: -  

 ....obdobně jako u nás v roce 1989. Nic tajemného na tom není. 


Nepřihlášený uživatel

#58199 Re: Pravda těm teroristickým pravdoláskovým šmejdům nevoní

2015-09-20 12:40

#58189: Ztohoven - havloidní zmrdi urazili náš národ - Pravda těm teroristickým pravdoláskovým šmejdům nevoní 

 Nikoliv, Miloš Zeman setrvalým lhaním hanobí vlajku s nápisem Pravda vítězí. To, že Miloš Zeman setrvale lže, na tom se jistě shodnu i s takovým zemanotem, jako jste vy nebo jste snad schopen prokázat, že mluví pravdu?