PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#178

2015-09-17 22:27

Já bych k tomu paradoxu sociálního pohlaví dodal, že celá sranda kolem k toho vede k tomu, aby všemožné sexuální šílenosti (nebojím se říct zvrácenosti) se daly do jednoho koktejlového nápoje, který budou muset chtě nechtě pít naše děti v rámci sexuální výchovy na školách (tak jak to již nyní můžeme pozorovat v některých "pokrokových" zemí) a to právě proto, že to velmi dobře financovaná genderová ideologie vyžaduje.

Pane Kubalčík ještě jste nezmínil, že v tom sexuálním všehomixu je mimo jiné i tzv. skupina queer. Což je perlička, která se nezdráhá zahrnout do sociálního pohlaví různé zvláštnosti, např. nemůžeme zde vyloučit pedofilii, zoofilii, incest apod. Mimo jiné v jedné "pokrokových" zemí, jako je Německo můžeme vidět první záblesky viz:

http://www.petice-adopce.cz/zpravy-ze-sveta/nemecka-vlada-vnucuje-incest/

viz u nás je první pedofilní komunita www.cepek.cz

Ale nemusíme mít přece strach, to jsou jen ti hodní pedofilové. Myslíte, že kdyby zpočátku nebyli "hodní", tak by byli schopni se infiltrovat do naší společnosti. Je to jen strategický proces, který po uznání práv pro homosexuály bude postupně otevírat práva i pedofilům, kteří budou říkat, když můžou homosexuálové, tak pro ne my, my jsme také jen tak trochu jinak sexuálně orientování. Když homosexuálové mají jinou orientaci, tak my logicky také, jen o něco málo specifičtější...

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#181 Re:

2015-09-17 23:05:59

#178: -  

 Dnes už má čepek trochu jiný odkaz:

http://www.pedofilie-info.cz/