PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Jan Kubalcik

#177 Re: Re:

2015-09-17 22:12

#158: gorwynt - Re:  

Dobry den.

Exponujete nesporne velmi zajimavou otazku - tedy souvislost vyspelosti dane zeme (at uz onou vyspelosti minime cokoli...) s tim, zda je v teto zemi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti. Dovolim si Vam nabidnout dva pohledy:

1. Muzeme se na celou vec podivat i historicky... napr. v Anglii se (priblizne) behem XIX. stoleti zctyrnasobil pocet obyvatel a taktez se 4x zvysilo bohatnstvi na hlavu - celkove se tedy zvysilo anglicke bohatstvi v dane dobe 16x (viz M. Novak: Duch demokratickeho kapitalismu), coz odpovida rocnimu rustu ve vysi vice nez 2.8% - kazdy rok, 100 let... to jde, ne? V Anglii v te dobe nebylo umozneno homosexualnim parum adoptovat deti... jak jen bez teto vymozenosti tohoto rozvoje dosahli? Schvalne se podivejte na cisla hospodarskeho rusku UK od roku 2002 (od toho roku je ve Spojenem kralovstvi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti). Hodnota 2.8% je prekonana jen zridka...

2. Pro Vase tvrzeni by to chtelo nejaka data. Vy je ale nemate. Napr. by se take dalo tvrdit, ze ty zeme jsou vyspelejsi (at uz onou vyspelosti minime cokoli...), ktere maji vetsi zastoupeni zen v zakonodarnych sborech (nekteri lide by toho u nas radi dosahli prostrednictvim tzv. kvot). Tuto zalezitost je nahodou podchycena a dovolim si zde tento text nabidnout, aby bylo jasnejsi, co mam na mysli.

S pratelskym pozdravem

Jan Kubalcik

Odpovědi

gorwynt

#182 Re: Re: Re:

2015-09-18 06:06:35

#177: Jan Kubalcik - Re: Re:  

 Pane Kubalčíku, my jsme dva lidé s odlišnými názory. Ale každý z nich má stejnou váhu. Už jednou jsem psal, že o žádné texty sepsané náboženskými fanatiky nestojím. Když Vy si dovolujete tvrdit, že žádná data nemám (je jich všude dost), jak si dovolujete o svých odkazech tvrdit, že jsou ty jediné správné? Takhle se tady můžeme hádat donekonečna.

Nevím, proč tady zmiňujete kvóty. Nestojím o to, aby v každé oblasti bylo nutné mít nějakého zástupce komunity, důležité je to, aby se prosadil sám a vlastními silami. Pokud bude lesba dobrý zedník, přijmu ji. Je mi jedno, co si dělá ve svém volném čase. Prosím, přestaňte hodnodit člověka podle sexuální orientace tak, jako by to byla jeho hlavní vlastnost. Nic jiného se po Vás nechce. I gay může být lepším otcem než heterosexuál. Ano, jsou gayové nebo lesby, kterým bych nesvěřil ani plyšáka. Ale stejně tak můžu najít i někoho z řad heterosexuálů.

Za mě můžu říct, že o potomka velmi stojím. Neříkám, že budu chodit přes mrtvoly, ale udělám pro to maximum.

Někdo, možná Vy, jste zmiňoval, že se homosexualita v přírodě nevyskytuje a že v žádném zvířecím druhu nejsou mláďata vychovávaná homosexuálním párem. Jde vidět, že ten člověk toho o přírodě moc neví, velmi známým případem jsou např. tučňáci. Homosexualita tady byla, je a bude, to se nedá vymýtit jako nějaká nemoc, nedá se ani naučit. Jak mi tedy vysvětlíte, že i přesto, že tedy příroda ví, jak se má chovat, je tady homosexualita pořád? Homosexualita je přirozená, příroda ví, co dělá, sama ji vytvořila a z nějakého důvodu stvořila jedince se sexuální orientací na stejné pohlaví. Není to tak, že jsem se jednoho dne probudil a od teď mám rád muže. Nikdo mě nenutil, neznásilnil, nepřesvědčil. Je to stejné, jako když je člověk levák. Nedělá to ze mě méně člověka, než jste Vy. Nejsem postižený, mám všechny končetiny, nejsem slepý ani hluchý, nejsem na nic alergický. Dokonce nejsem ani neplodný, takže jsem na tom vlastně lépe, než impotentní muž.

Nestojím o to, aby lidi na homosexuály nadávali a upírali jim něco, co obecně mohou vykonávat. Jsou to stejní lidé jako Vy. Mám pocit, že víc pochopení bude mít cikán nebo řidič kamionu ze Studénky než já. Nestrpím, aby se na mě lidi dívali jako na sexuální mašinu prolezlou chorobami včetně AIDS, která nevynechá žádnou díru.