PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Igor

#121 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-14 09:10

#120: - Re: Re: Re: Re: 

Uzdravený homosexuál, je identická skutečnost jako uzdravený člověk, který trpěl schizofrenií. Homosexualita není orientace (o tom se nás snaží LGBT jen přesvědčit a tuto myšlenku vnutit), ale sexuální schizofrenie (je to porucha osobnosti v oblasti sexuality). Homosexuální návyk může člověk získat i během života (může to dokonce souviset s traumatem sexuálního zneužití apod.), podobně jako když člověk může získat závislost na alkoholu a drogách nezřízeným způsobem života.

Nebo mi chcete tvrdit, že ti kteří někdy byli závislí na drogách, tak nemají šanci dojít do bodu, že o drogu nemají zájem? Tito lidé ví že je to špatné, protože jim to bralo jejich skutečnou identitu, schovávali se jen do fiktivní reality, kterou nazývali skutečností. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#126 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-14 17:36:50

#121: Igor - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Schizofrenie je nemoc (btw. není "vyléčitelná", pacienta lze často pomocí trvalé léčby vrátit do života, ale ne vyléčit). Závislosti - na alkoholu, tabáku, drogách - jsou také nemoci, a "nevyléčitelné" - jak známo, člověk se může odvykací kůrou "naučit" abstinovat", ale nikdy už nebude schopen třeba "rekreačního pití" s mírou.    

Leváctví se lidé dříve také snažili "přeučit" - počínaje přivazování levé ruky až po bití vařečkou, než se zjistilo, že jde o vývojovou ochylku v tom, které hemisféra je preferovaná. Totéž platí i o homosexualitě.

Tak jak lze leváka donutit, aby psal pravou rukou - ale jeho rukopis nebude stát za nic (vlastní zkušenost), tak lze u většiny homosexuálů dosáhnout pohlavního styku s druhým pohlavím - ale není to vztah, není to o lásce. V případě vnuceného heterosexuálního manželství "přeučeného" homosexuála budou oba partneři nešťastní.