MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#57173 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 14:27

#57163: - Re: Re: Re: Re:  

 On ten debil žvaní jenom to, co se naučil ve VUMLu nazpaměť.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#57175 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 14:38:08

#57173: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je to šílené. Všechny texty, které tak zpopularizoval komunistický idiot Ovčáček jsme přečetl a všechny jsou naprosto úžasný. Texty pana Peroutky jsou natolik nadčasové, že dokonce i po mnoho letech obrovskou váhu. Právě text, který ten blb považuje za potvrzení jakési "náklonnosti k totalitní ideologii" ve skutečnosti před nacistickým německem důsledně varoval, předpověděl v něm Lidice a Ležáky, nezastavení se Hitlera před ničím, popsal velmi precizně, jak je možné zachovat národ tedy v první řadě jazykovou kulturu prostřednictvím textů jak čtených tak i psaných, byť jistě do šuplíku. Předpověděl smysl a způsob samizdatu.  Je to vůbec jeden z nejúžasnějších "novinových" textů, které jsem kdy četl. 

Za to vlastně je nutné idiotům Ovčáčkovi a Zemanovi poděkovat, neboť se jim podařilo nevědomky zpopularizovat úžasnou osobnost pana Peroutky a podařilo se jim i kouzlo nechtěnného zpopularizovat demokracii jako takovou. Jsou vlastně směšní, chtějí dělat zlo a obrací se to proti nim v dobro a to je na demokracii to nejskvělejší, že i takoví idioti jako je Zeman s Ovčáčkem přes veškerou snahu demokracii ničit vlastně demokracii prospívají. 

Je užasné sledovat současnou proměnu společnosti. Občanská společnost je na masivní vzestupu. Vzniká obrovské množství spolků, lidé hrají divadlo, zajímají se o dění ve městech, požadují dodržování základních demokratických pravidel tedy, aby zastupitelé zastupovali a ne svévolili. Je to vlastně úžasné období demokracie. Ročníky, které už nezažili bolševika jsou dnes dospělí lidé s obrovskou zkušeností s cestováním, s jazykovou výbavou, dobrou gramotností rozlišování zdrojů informací. 

Domnívám se, že je to také důvod, proč ruská propaganda masivně zintenzivnila svojí činnost. Na svobodné lidi již tyto lži nemají prakticky žádný vliv, proto ruská propaganda využívá znalosti "kulturní deprivace" ročníků, které ovlivnilo ještě bolševické školství. Tedy dnešní patařicátníci a výš a tam útočí naprosto přesně s přesnou znalostí co jim bylo podsunuto v rámci "vymývání mozků". Dovedou je zpochybnit, dovedou jim zpochybnit zkušenost s demokracií a dovedou jim vsugerovat, že marx-leninský komunisticko nacistický ožrala je to správné do pozice absolutně beztresného. Proto jim také neukázali nikoho dalšího - Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Kmoníčka, Remka, Šloufa atd. atd. Ožralé hovado přece nemůže zas tak moc pokazit - pro jedny důvod jej volit, pro druhé, je to "náš" lidový ožrala, pro třetí, je to soudruh komunista a většina byla skoro na světě, s 200 000 hlasy pak přispěchal na poslední chvíli KGBáka Klause, když poradil jeho věrným bývalým soudruhům, volte ožralu, je to jediná možnost.