Mezinárodní petice ZA MÍR - POSELSTVÍ dobrým lidem AMERIKY

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23

2015-09-11 00:44

Svarum,nemas pravdu. Islamsky extremismus se narodil pod vlivem implantovani nesmyslneho komunismu v Afganistanu a celem regionu Sovetskym Svazem. Od te doby uz jen expandoval. Nemam zajem polemizovat, kdo,proc,kdy, kde...tohle je ale fakt.

SSSR,pak Rusko velice ovlivnilo deni nejen v Muslimskem svete, podporou diktatoru a potlacovanim opozice,at uz primo nebo prostrednictvim svych aktivistu. Rozvraceny region a chaos vyhovuje rustu radikalismu,to neni novinka....OBRAZEM chaosu je i Syrie,kde leta vladne diktator Assad a ma plnou poporu Ruska, ale take znicenou zemi a prchajici obyvatelstvo,pred nim i hrdlorezy z IS a dalsich dzihadistu.

CR mela stesti ze u moci byl Gorbacov....a cesta spolecnosti za lepsim zivotem byla pokojna...nestihl ji scenar Madarska v roce 1956. 

Dnesni Rusko, tedy rozhodne  neni zadny bajny  mirovy hrac,jak jej vnima urcita cast ceske populace,ale rozhodlo se neztratit ze sveho geopolitickeho postaveni ani pid.  USA naproti tomu zase rozhodne brani svou politiku ve spolupraci se svymi zahranicnimi partnery.

Prispevek pana Pospisila povazuji za velmi euforicky, jez navic postrada jakykoliv zaklad znalosti k tematum jez nas trapi.

Odpovědi

Svarun

#31 Re:

2015-09-13 20:47:15

#23: -  

 To co tady plácáš, tomu ani sám nemůžeš věřit, tak co to na mě hraješ. Jestli někdo štědře sponzoruje terorismus, tak jsou to velcí západní spojenci Saúdská Arábie, Katar, Bahrajn a spol. Jestli se islamisti kvůli někomu dostali k moci, tak díky intervencím v Iráku, Afghanistánu, Libyi a podpoře rebelů v Sýrii, tak za vším nehledej SSSR, ty trubko. Trpíš nějakým postsovětským stihomamem? Když jdeš večer spát, díváš se pod postel, jestli tam neleží agent FSB? A spíš celou noc s rožnutou lampičkou? Bububu. Jsem Rus a sežeru tě. Zajímavý, že než se začala USA srát do islámských zemí, byl islámskej terorismus jen marginální věc. Po deseti letech oné proklamované války proti terorismu představuje globální problém. Zajímavý, ale může za to samozřejmě Rusko, jak jinak. Holt si zvykej, že islámskej terorismus je dobrá náhrada SSSR. Když se rozložil Sovětský svaz, americkej vojensko-průmyslovej komplex si potřeboval najít jinýho nepřítele a tím se stal islám. Já s politikou hledání nepřátel zásadně nesouhlasím. Zatímco my bojujeme s kozomrdy na druhým konci světa, statisíce uprchlíků pozvolna islamizují Evropu, imámové zvesela kážou radikální islám přímo v Evropě, množí se teroristický útoky, to vše za přitakávání multikulti sluníček. Nebylo by lepší do jejich zemí zbytečně nevrtat, nepobouzet v nich nenávist jen další k západu a pak neschytávat nekonečný vlny válečných uprchlíků? To, co ničí Evropu, nejsou hadráci z jeskyních kdesi v Hindůkuši, ale tolerance islámu tady v Evropě, zcestná ideologie multikulturalismu, podlézavost vůči ropným režimům v Perským zálivu, kteří tady úspěšně šíří wahabismus. Nechápu, že se poté, co USA na základě vylhaných důkazů o Saddámovýh zbraních hromadnýho ničení totálně rozvrátila Irák a uvrhla jej do chaosu zmítanýho sektářským násilím, co podporovala onu "mírumilovnou" opozici proti Assadovi, až se nakonec ukázalo, že ona opozice a al-kajda, resp. al-nusra jedno jest a většina podpory stejně skončila v rukou nově se rodícího ISIL, ještě najdou lidi, kteří jí to baští a vinu hází na Rusko. To už vážně hraničí s demencí.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...