PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#74

2015-09-10 20:44

Je špatně, když si skupina lidí bere právo omezovat práva druhých. Není to tak dlouho, co si komunisté vzali právo rozhodovat o sterilizaci Cikánek/Romek. A teď si zase chce skupina lidí vzít právo rozhodovat o životě LGBT partnerských svazků a jejich dětech.
Proč nemá člověk, který s dítětem žije a vychovává jej v registrovaném partnerství, mít stejné právo dítě osvojit a říkat "moje dítě" - tak jako každý jiný rodič adoptující dítě Proč nemá dítě žijící v tomto svazku právo mít dva rodiče, ale rozlišovat, kdo je jeho rodič a kdo jen cizí člověk? Myslíte, že je normální, aby jeden z partnerů musel mít potvrzení při vyzvedávání dítěte ze školky, při návštěvě lékaře, nemocnice apod.? Jak by se vám líbilo, kdyby totéž platilo i pro nebiologického manžela "správného" pohlaví?

Odpovědi

Riko

#92 Re:

2015-09-11 14:01:18

#74: -  

 Aha, takže dle téhle logiky "absolutní svobody" nebudemne upírat ani práva pdofilům, ne? Ostatně s probíhající islamizací si musíme zvykat, že jich tu bude čile přibývat. A co takhle práva sadistických vrahů? Nebudeme jednou také pro jejich potřeby např. prodávat odsouzence? Přece nebudeme nedemokraticky upírat jejich práva jako bolševici? Současná naha vyhovět na lidských právech všem vede k těžké absurditě a diskriminaci normální většiny, což je nepřípustný jev.