PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

L.

#67 Středověk

2015-09-10 18:35

Lidi, vzpamatujte se trochu. Každý má právo na to mít rodinu, bez ohledu na to, jak je sexuálně orientován. Nežijeme ve středověku, někteří lidé tvrdě bojovali za to, aby jim byla tato možnost poskytnuta, a vy, kteří v jejich situaci nejste, jim budete říkat, že to není správné? Pokud homosexuální pár děti nechce, ať je nemá, ale proč odepírat tuto možnost těm, kteří po dítěti touží?

Odpovědi

igor

#71 Re: Středověk

2015-09-10 20:03:45

#67: L. - Středověk 

Za prvé, homosexualita není orientace, tuhle myšlenku se nám LGBT agenda snaží nějakou dobu vnucovat. Homosexualita je odchylka od normálu. To by v tom případě někdo mohl klidně tvrdit, že pedofilie je přece jen sexuální orientace.

Za druhé, tato petice je pouze a jen věcí zdravého rozumu. Nebo mi chcete tvrdit, že mám středověké smýšlení, když nechci svěřit děti těmto lidem? viz stránky petice: http://www.petice-adopce.cz/fotogalerie/

 

 


Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Středověk

2015-09-10 20:04:48

#67: L. - Středověk 

 Prý každý má právo na rodinu, to je tedy argumentace jak sviňa. Pokud nejsou schopni dva lidé stejného pohlaví počít dítě, tak to asi má svůj důvod. Je to prostě proti přírodě a my si nemůžeme hrát na bohy a znásilňovat základy naší biologické podstaty, jak se nám zrovna v naší dekadentní společnosti zlíbí. A když bude chtít adoptovat dítě pedofil, tak mu to taky dopřejeme, protože i on na to má právo? Všechno má své hranice. Schvaluji registrované partnerství. Pokud se dva mají rádi, neměli bychom jim v tom bránit, ale plést do tohoto svazku dítě a ohrožovat jeho mravní výchovou v téhle alternativní rodině se dvěma stejnopohlavními rodiči, aniž bychom s jistotou věděli, jaký to bude mít vliv na jeho duševní vývoj, to už je za tou hranou, kterou bychom měli akceptovat. Homosexualita je nezdravá odchylka od normálu a je třeba ji tolerovat, ne však propagovat jako způsob života rovnocenný s heterosexuálním vztahem a už vůbec ne nad ním vyvyšovat a vystavovat na odiv v nějakých pochodech hrdosti, to je dokonale zvrácené a nechutné. Místo, abychom vytvářeli co nejpříhodnější prostředí pro zakládání heterosexuálních rodin, zasadill se o návrat morálky a tradičních hodnot, aktivně bojovali proti rozkladu společnosti, tak děláme pravý opak, do popředí vyzdvihujeme všemožné "moderní" alternativní způsoby žití a svobodomyslné názory na život, relativizujeme všechny zažité, osvědčené a fungující společenské systémy a pořádky a společenskou krizi a úpadek hodnot tím ještě více prohlubujeme. Lidi, mysleme, kam až tuhle degeneraci chceme nechat zajít? Opravdo chceme klesnout až na samé dno morálního bahna?

Jan Kubalcik

#175 Re: Středověk

2015-09-17 21:32:03

#67: L. - Středověk 

Dobry den,

jde o dulezitou otazku. Pravdou je, ze nikdo nema pravo na jineho cloveka. Zadny clovek nema byt nastrojem k uspokojovani potreb jineho cloveka - uznani opaku, tedy uznani prava jednoho cloveka na jineho cloveka, resp. pritakani tomu, ze jeden clovek muze byt nastrojem k uspokojeni potreb jineho cloveka, by bylo novodobym otrokarstvim. Tak nemaji zadne pravo na deti nejen homosexualni pary, ale ani pary heterosexualni (tedy, nemaji-li vlastni deti). Dovolim si nabidnout Vasi pozornosti rozvedeni tohoto argumentu zde.

S pratelskym pozdravem

Jan Kubalcik