MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56902 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-09 18:18

#56900: - Re: Re: Re: Re:  

 Jak si tyto agrese představujete? Jako napadení Saudské arábie Iráqem?  

 

Toto je podstatné toto je demokracie, kterou chtějí zničit KGBáci Zeman a Klaus a vy komunistická pakáž. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukradenou např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prosto zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších tak je to Rusko, neboť tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56904 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-09 18:25:24

#56902: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napadení Saudské Arábie Irákem? :D Asi myslíš teroristy ze Saudské Arábie, kvůli kterým USA napadli Irák. :D A když čtu tvoje další bláboly, tak musím tuto komunikaci ukončit. S dementama se fakt nebavím.


Nepřihlášený uživatel

#56907 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-09 18:37:34

#56902: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 A takhle debilní jste všichni, havloidi. :-)))))))))))))))))