MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56878 Re:

2015-09-09 17:48

#56874: -  

 Mně je hnusno, že se tady pořád k něčemu vyjadřuje ženatý křesťan co má v Rakousku nemocnou ženu, a tady se tahá s venkovskou štětkou věku jeho pravnučky, co předbíhá ve frontě, co za naše peníze chrápe ve sněmovně - pokud tam je, protože nejvíce chybí, člověk co s Bakalou rozkradl Becherovku, pak mu umožnil s Kalouskem okrást tenhle stát v kauze OKD,co vyhodil z ministerstva člověka co tam upozornil na zlodějny.atd.... tak že takový člověk stále není v base , tak z toho je hnusno mně

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56881 Re: Re: Jestli je v tomto státě někdo megazloděj.....

2015-09-09 17:53:57

#56878: - Re:  

 ....tak to je člověk, kterého jste dopravil do pozice absolutně beztresného tedy marx-leninský komunista Miloš Zeman, byl to totiž on, kdo 46 % akcií nezadlužené firmy se 14 mld. hotovostí na účtu vyměnil s "kýmsi" za 650 mil. korun a ještě k tomu přidal doly, stroje za miliardy a zakázky od státu za nákup uhlí. 

Ale to zdaleka nebylo vše. Byty OKD navíc prodával jeho žák a člověk, kterého dokonce dopravil na post ministra vnitra Gross se soudruhem Sobotkou. 

Milošku žaluj ....

Milošku žaluj II......

 

Taky nečtěte tolik neonacistické paralementní listy, pak nebudete mít těžkou hlavu, kdo se s kým tahá. Jak velmi dobře víte, i soudruh marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman se musel omluvit za lži, které si tam přečetl a které následně vydával za pravdu, bez ohledu na to, že on sám si navíc vymyslel vedle hned celou další dávku jeho lží osobních.