Mezinárodní petice ZA MÍR - POSELSTVÍ dobrým lidem AMERIKY

Quoted post

Dan

#5 Je to trochu jinak....

2015-09-09 06:34

Nesouhlasím! To my jsme si vybrali chcípáky, kteří nás vedou do sebezáhuby. To my si volíme ty, kteří mají pobývat v kriminálech nebo v psychiatrických léčebnách. Jsme shnilí svrhnout tuhle pakáž a raději pohodlně v teple domova a na polstrované židli hledáme Blanické rytíře v zámoří. Jsme shnilí zvednout pr.ele, ale jsme schopni se upsat k smrti s peticemi, výzvami, dopisy prezidentům a nevím komu. Nevím, jestli lze klávesnicí změnit svět. Možná ano, ale silně o tom pochybuji. Co vím, tak v historii se osvědčil spíše kyj, ale je možné že se pletu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Je to trochu jinak....

2015-09-09 10:55:08

#5: Dan - Je to trochu jinak.... 

 Taky jsem si v poslední době říkala: Tolik vlád padlo a teď, když se dějí takové věci, se kterými spousta lidí otevřeně nesouhlasí, tak se nic neděje? Je to jen důkaz toho, že naše politika je řízená jinými strukturami a ne voliči. Také si myslím, že petice jsou málo a je potřeba udělat něco razantnějšího, efektivnějšího. Podotýkám nenásilného.


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Je to trochu jinak....

2015-09-13 09:23:35

#5: Dan - Je to trochu jinak.... 

 Urcite PRAVDA.  Historia dava za pravdu tomu co tu pisete pane Dane. Vsetko ide, len treba chciet, verit,  a este s pokorou a v Laske.

Aj kyl je potrebny v istych pripadoch.. no obavam sa, ze v dnesnej dobe nestaci.

Unas sa na vychode hovori.. " komu nevysvetlis, tomu jednu prj. Lepis". NO UMEnie  je dosiahnut pozitivnu zmenu laskou, bez nasilia. Ide to len zmeniu seba, svojho okolia, svojej rodiny, svojho plitika, svojej krajiny....

POKORA JE ZAKLAD VSETKEHO.

 HLAVNE ABY SME UKAZALI JEDNOTNU SILU. ZE SA VIEME SPOJIT a je jedno, ci som madar, nemec, poliak, slovak, moravak, francuz...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...