PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Na mně nezáleží...

#31 Opravdu si naivně myslíte že vznik krvavé homofašistické diktatury není reálný?

2015-09-08 22:15

Velmi obávám, že celá táto salámová metoda homosexualizace společnosti povede až k homofašistické totalitní diktatuře jednadvacátého století, která pokrytecky pod záminkou údajných lidských práv hodlá lidská práva postavit proti člověku a porušování lidských práv hodlá vydávat za lidská práva, a tudíž tato pod falešnou maskou údajných “lidských práv” nastupující homosexualistická totalitní diktatura jedenadvacátého století bude znamenat v budoucnu možná i milióny povražděných, umučených a popravených za jejich tzv. "homofobii", a tedy může být v budoucnosti homofašistický režim i horší totalitní diktaturou než byla diktatura komunismu a fašismu ve dvacátém století.

Samozřejmě, že toto co jsem napsal není v žádném případě namířeno proti obyčejným běžným homosexuálům. Ostatně homosexualističtí ideologové, propagandisté a aktivisté reprezentují obyčejné běžné homosexuály asi v stejné míře jako za minulé totality komunistické v předešlém století komunistický režim reprezentoval údajně prý „dělnickou třídu", a ve jménu dělnické třídy tehdy vládnoucí komunisté surově točili s osudem celého národa, včetně osudu samotného dělnictva v jejichž jménu dle svých slov komunisté údajně prý vládli a své vlastní diktatuře samotní vládnoucí komunisté tehdy pokrytecky říkali "diktatura proletariátu".

Jsou tedy dělníci vinni za zločiny komunismu? Ovšemže ne! A právě úplně stejně tak ani nejsou obyčejní běžní homosexuálové odpovědni za to, co údajně prý v jejich jménu činí homosexualističtí ideologové, propagandisté a aktivisté. A ačkoliv obyčejní běžní homosexuálové nemají s homosexualisty absolutně nic společného, to ještě neznamená že v budoucnu by nemohla být nastolena krvavá totalitní homosexualistická diktatura, která bude opět podobně jako za komunistů ve jménu údajných práv homosexuálů surově točit s osudem celého státu a národa, včetně osudu samotných obyčejných homosexuálů jejímž výsledkem mohou být možná i miliony umučených, popravených či jinak povražděných lidí, jejichž vinou bude tzv. "homofobie"...

Ještě na závěr Vám dlužím vysvětlení pojmu homosexualista: Homosexualista neznamená apriorně homosexuál. Homosexualista znamená, že jde stoupence a šiřitele homosexualistické ideologie. Homosexualista sám o sobě být sice homosexuálem teoreticky být může ale také vůbec nemusí. Ba dokonce z hlediska statistiky více než devadesát procent homosexualistů jsou ve skutečnosti sami o sobě heterosexuálové, kteří jsou navíc z Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a dalších nadací bohatých multimiliardářů placení ideologové a aktivisté homosexualismu, a to bez ohledu na to, že oni samotní jsou až na úplně ojedinělé výjimky všichni sami osobě heterosexuálové. A tudíž ani možná budoucí krvavá totalitní homosexualistická diktatura v jedenadvacátém století neznamená, že protagonisty této krvavé totalitní diktatury a diktátory se stanou samotní homosexuálové.

Hlavním celosvětovým cílem svobodných zednářů, respektive Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a dalších nadací bohatých multimiliardářů je radikální celosvětového snížení početního stavu populace na pouhou půl miliardy obyvatel na celé planetě Zemi, a forma jak tohoto radikálního snížení počtu obyvatel planety Země chtějí dosáhnout spočívá v celosvětové masivní propagaci a podpoře šíření antikoncepce, potratů, euthanasie, sterilizací, juvenilní justice, ateizmu a homosexualistické agendy.

Odpovědi